Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-trokira kada dostigne krajnu
smirt:
zašarafi šarafic od smjese zraka, za pola kruga....i onda probaj. previse zraka...
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 13 Studeni, 2008, 21:01:24 ---iam jedno pitanje da ne otvaram novu temu :icon_biggrin:
kad stanem na semaforu znaci skut radi na leru na nekih 1800rpm-a i onda kad ocu krenut kad nabijem odma full gas ugusi se i ugasi ,a kad lagano dajem onda sve super :icon_scratch:
dizna 64 i redsponge ,karb ociscen kompletno kao i filter
igla na 2.zubu ,zrak na nekih 2 kruga tak nes
inace je sve normalno u voznji super prima gas i netrokira
svjecicu probo promjenit ista stvar , fals nevuce nigdje bar ja nisam nasao :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kako je smirt rekao - zaserafi malo serafic zraka jer ti je smjesa na leru presiromasna. Inace je serijski postav tog fergazera 1.5 kruga otvoren serafic, ali po zimi zna i to biti presiromasno
andy:
meni je šarafić na 4 kruga.. i onak malo dimi ko blesav plavo.. :toothy3:
Drnda:
--- Citat: andy - 13 Studeni, 2008, 22:58:10 ---meni je šarafić na 4 kruga.. i onak malo dimi ko blesav plavo.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
nisu ti ventili dobro postelani :toothy11:
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Studeni, 2008, 22:53:38 ---
--- Citat: dino_sk - 13 Studeni, 2008, 21:01:24 ---iam jedno pitanje da ne otvaram novu temu :icon_biggrin:
kad stanem na semaforu znaci skut radi na leru na nekih 1800rpm-a i onda kad ocu krenut kad nabijem odma full gas ugusi se i ugasi ,a kad lagano dajem onda sve super :icon_scratch:
dizna 64 i redsponge ,karb ociscen kompletno kao i filter
igla na 2.zubu ,zrak na nekih 2 kruga tak nes
inace je sve normalno u voznji super prima gas i netrokira
svjecicu probo promjenit ista stvar , fals nevuce nigdje bar ja nisam nasao :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kako je smirt rekao - zaserafi malo serafic zraka jer ti je smjesa na leru presiromasna. Inace je serijski postav tog fergazera 1.5 kruga otvoren serafic, ali po zimi zna i to biti presiromasno
--- Kraj citata ---
ok budem probao pa javim :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju