Općenito > Propisi
POLOZIO SAM
Losinj:
jebes nabrijano,radje kupi nesto posteno bez nabrijavanja i trosenja zivaca
smedamecka:
ako ti je ovo prvi motor onda je moje misljenje da uzmes neku pedesetu, ili nesto 100ccm 4t tipa piaggio fly ili honda lead 100, koji ne kostaju puno, ne zujaju, jeftini su i jeftino ih je odrzavat, nakon dvi godine kad mu istekne garancija prodaj ga i uzmi nesto jace ako imas para uzmi novo a ako ne uzmi nesto polovno i nastavi gustat......
Reci mi samo molin te do koliko kw smijes i do koje godine traju ti "mladi vozaci" i jel to utjece i na mene sta ima polozeno vec vise og godinu dana,....
svatko mi prica neku svoju pricu ne znan kome da vise vjerujem
Losinj:
--- Citat: smedamecka - 12 Studeni, 2008, 21:44:43 ---ako ti je ovo prvi motor onda je moje misljenje da uzmes neku pedesetu, ili nesto 100ccm 4t tipa piaggio fly ili honda lead 100, koji ne kostaju puno, ne zujaju, jeftini su i jeftino ih je odrzavat, nakon dvi godine kad mu istekne garancija prodaj ga i uzmi nesto jace ako imas para uzmi novo a ako ne uzmi nesto polovno i nastavi gustat......
Reci mi samo molin te do koliko kw smijes i do koje godine traju ti "mladi vozaci" i jel to utjece i na mene sta ima polozeno vec vise og godinu dana,....
svatko mi prica neku svoju pricu ne znan kome da vise vjerujem
--- Kraj citata ---
odes u autoskolu pitas i kazu ti onako kako je
seba:
--- Citat: skuterFan - 12 Studeni, 2008, 19:59:32 ---
--- Citat: seba - 12 Studeni, 2008, 18:57:17 ---
--- Citat: skuterFan - 12 Studeni, 2008, 18:47:56 ---
--- Citat: vktr - 12 Studeni, 2008, 17:16:46 ---haha n00b ja sam prije tebe :icon_tongue:
zezamse .čestitam, kolko si imo bodova na propisima?
--- Kraj citata ---
110 hehe a 109 padas,al glupa pitanja sam pao
--- Kraj citata ---
ma glavno da prodjes koda je bitno imao ti 120 ili 110
--- Kraj citata ---
istina hehe...i kaj da si zemem do 20 000kn?
--- Kraj citata ---
ako ne mislis skuter kupovat,kupi si yamahu xt 125 super je motor,ima ga jedan moj prijatelj,nije brz za prvi motor,a i kvalitetan je i malo trosi tako da bi ti to bio dobar izbor
Bruno1990:
--- Citat: seba - 12 Studeni, 2008, 22:37:33 ---
--- Citat: skuterFan - 12 Studeni, 2008, 19:59:32 ---
--- Citat: seba - 12 Studeni, 2008, 18:57:17 ---
--- Citat: skuterFan - 12 Studeni, 2008, 18:47:56 ---
--- Citat: vktr - 12 Studeni, 2008, 17:16:46 ---haha n00b ja sam prije tebe :icon_tongue:
zezamse .čestitam, kolko si imo bodova na propisima?
--- Kraj citata ---
110 hehe a 109 padas,al glupa pitanja sam pao
--- Kraj citata ---
ma glavno da prodjes koda je bitno imao ti 120 ili 110
--- Kraj citata ---
istina hehe...i kaj da si zemem do 20 000kn?
--- Kraj citata ---
ako ne mislis skuter kupovat,kupi si yamahu xt 125 super je motor,ima ga jedan moj prijatelj,nije brz za prvi motor,a i kvalitetan je i malo trosi tako da bi ti to bio dobar izbor
--- Kraj citata ---
također..ima ga i moj frend i motor je zvijer..fakat je bolestan..i mogu se dijelovi nabavit..i fakat je super motro..i stvarno nista ne torsi.. :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju