Tehnički kutak > Tuning skutera
RUNNER-micanje pumpe ulja
Ivan SP:
nema ništa lima a sta i ako zariba pumpa nemože se ništa desiti ali svejedno ostavit cu..
i da na karburatoru onu cjevćicu di je ulazilo ulje oću maknutiodnosno začepiti ili mogu damo maknuti cjev a nju ostaviti otvorenu
robert:
začepi da ti nebi vukao falš zrak! tako sam i ja na luni napravio
ivanm:
odvod i dovod iz pumpe spojiti kratkim crijevom da vrti stalno isto ulje u krug..
Ivan SP:
super i od danas mješam solo na 10 L benze 3 deci selenije polu sintetike.. :icon_thumright:
i jo šamo koju svjećicu cu kupiti kaže mi lik u piagio dućanu da ako kupim tu neku NGK BR9iX da cemi treptiti žmigavci :dontknow: :dontknow:
robert:
--- Citat: Ivan SP - 11 Studeni, 2008, 20:58:11 ---super i od danas mješam solo na 10 L benze 3 deci selenije polu sintetike.. :icon_thumright:
i jo šamo koju svjećicu cu kupiti kaže mi lik u piagio dućanu da ako kupim tu neku NGK BR9iX da cemi treptiti žmigavci :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ako je na 5 litara 2 % mješavina sa 100ml onda tebi za 10 litara treba koliko ulja?????
imaš set rolica sa moje stare lune koje su do mesinga istrošene ako pogodiš! :laughing1: :laughing1: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju