Tehnički kutak > Tuning skutera

pumpanje guma

<< < (3/3)

Iwo SR Tuono:
upravo to, i to sve piše na zidu gume samo šta nitko od vas to ne čita....i na gumi također piše max pritisak, tako da se nebi zabunili i pumpali na taj tlak

Genesis051:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Studeni, 2008, 19:28:54 ---zna li tko na koliko se pumapju metzeler me7teen,dimenzije su 130, 70, 12, inace najvise idem sam na njemu

--- Kraj citata ---
Ne znam... ali mislim da to zavisi o skutu... gume su rađene za određenu dimenziju... znači, da su već "u startu" predodređene za tu vrstu (veličinu/debljinu) kotača, tj. za skuter... dakle, podatak za pumpanje pročitaj u uputi - tehn. karakterisikama skuta... ako nemaš knjižice, bar ovdje smo na pravom mjestu, da ti to netko pročita iz svog "manuala"...

3alfa3:

--- Citat: Genesis051 - 12 Studeni, 2008, 22:10:19 ---
--- Citat: Drnda-1 - 12 Studeni, 2008, 19:28:54 ---zna li tko na koliko se pumapju metzeler me7teen,dimenzije su 130, 70, 12, inace najvise idem sam na njemu

--- Kraj citata ---
Ne znam... ali mislim da to zavisi o skutu... gume su rađene za određenu dimenziju... znači, da su već "u startu" predodređene za tu vrstu (veličinu/debljinu) kotača, tj. za skuter... dakle, podatak za pumpanje pročitaj u uputi - tehn. karakterisikama skuta... ako nemaš knjižice, bar ovdje smo na pravom mjestu, da ti to netko pročita iz svog "manuala"...

--- Kraj citata ---

...a po tom (mom konkretno) manualu pise da se gume za NRG Power pumpaju na 1.2 i 1.7

efz:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Studeni, 2008, 22:19:31 ---
--- Citat: Genesis051 - 12 Studeni, 2008, 22:10:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

...a po tom (mom konkretno) manualu pise da se gume za NRG Power pumpaju na 1.2 i 1.7

--- Kraj citata ---
Tak i kod mene pise :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju