Općenito > Retro-skuteri
Naše Vespe
filiplatinovicz:
od svega je najbolje to što Te očito veseli... želim Ti puno sretnih kilometara s njom!
@nte:
veseli me skrooooooooooz!
počeo sam istinski guštat u vespi, čak sam (silom prilika :icon_biggrin:) promijenio stil vožnje...
filiplatinovicz:
kako si promijenio stil vožnje???
znam lika koji drži primaveru ljubomorno zaključanu u podrumu, lupa drkicu i vozi pivu... savršen stil za pravog vespoza!
@nte:
promijenio sam stil na manje agresivno ;D
stare su gume, ne grizu baš...a i skužio sam da mi se nigdje ne žuri :)
luky:
ovu nedjelju sam malo opro vespu i nisam mogo izdržat a da je ne slikam pa vam šaljem jednu sliku:
jutros sam napravio đir do cavtata jednog lijepog mjestašca kraj dubrovnika i baš sam uživo.
mislio sam napravit par slika ali je vrijeme bilo tmurno pa se dubrovnik nije baš najbolje vidio.
u povratku sam uspio uhvatiti 120km/h e na povratku mi je neka baba iz fiat punta iskrenula pepeljaru u lice.vozim ja iza punta i točno na magistrali poviše starog grada ja lijepo gledam panoramu kad odjednom kao da sam uletio u roj muha pogledam naprijed a krava zatvara prozor, ona je na mjestu suvozača.samo sam ih prestigo i našo im oca i mater a vozač je poludio na babu počeo mahat rukama nakraju mi je babe bilo žao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju