Općenito > Retro-skuteri
Naše Vespe
Kivno:
Baš sam gledao stare postove sa slikama Vespi. Predsjednik ima prejeeebenu Vespu. Stvarno je predivna. Nakon nje Lukyjeva...
Beler:
Momci fala na podršci, stvarno nisam očekivao ovako homogenu skupinu ;). Điram se pomalo ja i ovako iako nije regana, nisam mogao odolit, ali namjera ju je sredit i onda u miru bez straha palit veće đireve. Uglavnom hvala na podršci i savjetma, odmah sam se osjetio dobrodošao :)
I prekrasna mi je vespa od predsjednika ;) da mi je samo znati gdje ju je nabavio ;)
etetre:
hvala na komentarima, mojoj vespi ce biti drago kad joj ispricam.... ;D :laughing7:
a kupljena je tu u zagrebu od jednog decka kaj ju je kupio '89te od nekog čiče u veneciji, naletio sam na pravu priliku u pravo vrijeme i rekoh "steta ovo propustiti".... :icon_tongue:
@nte:
--- Citat: luky - 27 Travanj, 2007, 15:25:10 ---
super je samo je operi i ispoliraj ,skini ove bijele gluposti i sjenija od žmigavaca opituraj u crno.lijepo na spužvicu malo ali jako malo crnog laka i sa unutrašnje strane ih potamni i uklopit će se u boju kostura ma bit će prva liga.koliko vidim ovo su savine gume ili možda stare pirelli ali svakako bi bilo dobro ih promjenit jer izgledaju kockaso kao da su od viljuškara.
--- Kraj citata ---
potpisujem. mislim da nema potrebe za lakiranjem, samo ju fino ispoliraj i bit će mraaaaak!
@nte:
evo par fotki:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju