Općenito > Retro-skuteri

Naše Vespe

<< < (12/39) > >>

Genesis051:
Sorry ako vam spamam ovdje (ali nisam znao kamo da stavim informaciju) : Ima u Ri, "preko firme" Sprint, rabljena Vespa 200 (ima i neko slovo, da ne lupetam sad koje), ona nova sa variomatikom, svjetlozelena metalik, oko 4400 Km, traže 15000 Kn, vožena je od šefa dućana... Ne zamjerite ako je ponuda nepovoljna, ja se ne kužim posebno... ali mi se učinilo da nije loše... Bio (vidio je) danas popodne kod njih...

filiplatinovicz:
ma nema spama, to ne postoji, osim u glavama pojedinaca...  :laughing9:
nisu ljudi zbog foruma već je forum zbog ljudi.

Dakle, hvala na informaciji... još da si napisao točno koji je model, moglo bi se zaključit je li kupež isplativ...
nego jel Ti se svidjela??? pali li Te??? želiš li, možda, za "sitnu lovu" postat vesposo pa se raspituješ o modelu???  :glasses9:

@nte:
genesis, da nije možda ova?

ako je, cijena je i više nego povoljna...samo...zašto je prodaju tako jeftino?  :icon_scratch:

Genesis051:
Definitivno tako izgleda, ima i ovaj mali paktreger otraga, vidio sam "samo" jedan mali (oko 1 cm) komadić bez laka na pred. blatobranu... inače (vjerovatno oprana) ali svakako lijepo izgleda...
A, jbtga... probajte se izravno raspitat za detalje... ako je već nisu utopili (ali jučer mi ju je tip nudio... dakle: bila slobodna)
Sprint,  (051) 211629
(bolje ćete se raspitat i izravno čut (bez posrednika) što vas zanima...

Genesis051:
..............................

Btw. čak je i ta boja...

..............................

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju