Općenito > Retro-skuteri
Naše Vespe
@nte:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Svibanj, 2007, 23:25:16 ---
--- Citat: @nte - 02 Svibanj, 2007, 22:29:14 ---ja bi isto trebao promijenit pakne. s tim ću se pozabavit za vikend. 1 par novih 99 kn :headbang:
--- Kraj citata ---
blago Tebi kad to znaš napravit... ja bih se bojao poslije vozit, da nisam nekaj zahebal. drugo je lampica ili tak nekaj....
--- Kraj citata ---
evo, Deda, step by step:
http://www.vespamaintenance.com/body/rbrake/index.html
nemaš kaj zajebat. ili koči ili ne koči :laughing9:
luky:
eto sve ono što sam pokušo opisat riječima imate sad i slikovno,lakše je na vespi promijenit pakne nego na bicikli gumice.stvarno tko je ovu vespu napravio svaka mu dala kao da je pravljena za amerikance sve je tako jednostavno za održavanje.
@nte:
tehnika narodu! ;D
@nte:
sad sam uz Klancovu pomoć malo šarafio po vespi. štelali smo prednju kočnicu, pakne imaju još mesa, ali uskoro stavljam nove! :happy6:
luky, tvoj PX je novijeg godišta, zato imaš kontra navoj na osovini.
na starim vespama je obični navoj!
luky:
na ovoj px-ici nisam ništa mijenjo ali koliko se sjećam na prethodnoj t5 kad sam skido bio je kontra navoj.e sad sam se sjetio jedne anegdote sa t5-icom,kad sam je kupovo stari mi je bio protiv i tako nakon 15 dana vožnje mlad lud uvijek full gas i tako vraćam se ja iz župe dubrovačke i naravno pošto nisam imao retrovizor više sam gledao nazad nego naprijed i tako u jednom trenutku se okrenem kad ono iskre iza mene kao da mi se auspuh vuče po podu.kako doć doma starome ionako mi je govorio da mi hoće uvalit staro smeće sjetim se i odem odmah u jedan dio grada gdje se na jednoj klupi skupljaju mladići koji se bude i spavaju sa dvokotačima.jedan od njih me upito tko je vozio tu vespu prijr tebe ja govorim stariji čovjek a ovaj će mrtav hladan auspuh ti je pun dvotaktola a ti ga doslovno sagorjevaš.
na kraju ja sav sretan trka doma sa svojom t5-icom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju