Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 50 unisten blok-sta sad?
Ghoul:
ma stvar je u tome da je kotac pocel ko drndat dok ga se pomicalo! ja sam mislil lageri! i kak nemam potreban alat tu u Zgu, reko neda mi se zajebavat pa sam ga otfuro Perkusicu nek pogleda! i zove me kao da je osovina zglodala aluminij i da tu ima lufta i da udara! isli su tokaru da napravi malu piksu od bronce koja bi bila kao neki klizni lezaj i osigurala luft, ali jbga, to je trebalo bit debljine manje od 1mm i tokar nije mogel napravit to...a sad, ovi sa servisa mi rekli da probam to nekom uvalit pa kad ode, pravit se glup! a kak meni moj skut zapravo sve znaci u Zg-u i ne mislim se vozit po tramvajima, moram ga osposobit!!! :(
180fxr imas PM!
..::IVKULJA::..:
ak sam te dobro skuzio poglodao ti se aluminij oko sekundarnog na ceg ide glavcina pa disk....da se to sredit..odes kod nekog tko vari aluminij,,unutra ti navari i probusi rupu kolko je promjer sekundara;)
Ghoul:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Studeni, 2008, 01:18:26 ---ak sam te dobro skuzio poglodao ti se aluminij oko sekundarnog na ceg ide glavcina pa disk....da se to sredit..odes kod nekog tko vari aluminij,,unutra ti navari i probusi rupu kolko je promjer sekundara;)
--- Kraj citata ---
hvala na prijedlogu! a cuj, to mi je sigurno najjeftinije rjesenje! raspitat cu se sigurno!
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2008, 23:19:01 ---cek cek
pa sta nije normalno da ima malo lufta na osovini od primara?
zato i postoji ako se ne varam onaj lezaj u deklu kod piaggio masina?
--- Kraj citata ---
Bas to.
gozz:
--- Citat: Ghoul - 11 Studeni, 2008, 02:42:23 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Studeni, 2008, 01:18:26 ---ak sam te dobro skuzio poglodao ti se aluminij oko sekundarnog na ceg ide glavcina pa disk....da se to sredit..odes kod nekog tko vari aluminij,,unutra ti navari i probusi rupu kolko je promjer sekundara;)
--- Kraj citata ---
hvala na prijedlogu! a cuj, to mi je sigurno najjeftinije rjesenje! raspitat cu se sigurno!
--- Kraj citata ---
Ma daj, upravo tako...
ili je tokar koji ti je rekao da se to ne može bedak, ili mu se nije dalo raditi...
Odneseš blok do svakog ko ima iole dobru strojnu obradu, i to ti napravi za jednu pivu!!!
ili skine još mesa pa napravi deblju piksnu, ili kak su dečki rekli, navari mesa pa ponovno to obradi...
Sad ćeš ti za jednu sitnicu mjenjat po motora...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju