Tehnički kutak > Tuning skutera
K&N filter
PitBull Aerox:
--- Citat: Ratko - 11 Studeni, 2008, 14:19:22 ---to su mi rekli u Tuning-Skooter!!! A sto se tice skutera ja i jesam stavio na V-clica da probam, probao sam skinuo i vratio obican filter. A oko 15h sam dobio malagutia i stavio sam njemu!!! MA NADUVAJ TE MI JAJA!!! :nono: :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
alo primatu malo se nauci kulture pa svrati ponovno u civilizaciju!!
sp...:
ko zna kaj je on htio reć........možda on ima neku svoju teoriju ko zna?? hehehe
stupar:
idete u OT...sad se vratite na temu...evo pitanje...na serijiski skuter,znaci sve serijala,planiram stavit gljivu malossi e5...sta tacno sve moram ustimat na karbu da bude nastelovano kako treba,jel moram smjesu stimat,jer moram diznu mijenjat il sta?
Laki:
--- Citat: stupar - 13 Studeni, 2008, 10:46:48 ---idete u OT...sad se vratite na temu...evo pitanje...na serijiski skuter,znaci sve serijala,planiram stavit gljivu malossi e5...sta tacno sve moram ustimat na karbu da bude nastelovano kako treba,jel moram smjesu stimat,jer moram diznu mijenjat il sta?
--- Kraj citata ---
sveto sto si naveo moras napravit, znaci dizna bi trebala oko 10 brojeva veca i smjesu po potrebi nastimat, to ti nemoze niko rec koliko tocno moras odvrnut ili zavrnut sarafic
stupar:
oki hvala ti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju