Tehnički kutak > Tuning skutera

K&N filter

<< < (3/9) > >>

Hrga:
uuu jbt svaka cast!

To ce se tolko hladit da ce se prehladit i dobit temperaturu i umrjet  :dontknow:

Ratko:
Pa pametnice mi nisu ni dale da im kazem na koji sam skuter stavio K&N!!!! STAVIO SAM NA MALAGUTIA!!!

PitBull Aerox:

--- Citat: Ratko - 10 Studeni, 2008, 19:53:54 ---Pa pametnice mi nisu ni dale da im kazem na koji sam skuter stavio K&N!!!! STAVIO SAM NA MALAGUTIA!!!

--- Kraj citata ---

cuj kad nisi upućen u neke stvari bolje suti nego govori takve gluposti i budi smatran budalom... da se kuzis i 1% u skuter tuning znao bi da stavljanjem gljive bez stelanja karba povećaješ količinu zraka u smjesi sto rezultira povećanjem temperature u cilindru sto dovodi do topljenja klipa i zaribavanja...! i to za te stranice, jeble te one, ovdje su ljudi sa iskustvom i znaju sigurno bolje nego te marketinske reklame da bi prodali neznalicam kao ti i koji se onda preseraju ovak na forumima kad im netko kaze da nisu u pravu...! napravit cu ja stranicu i prodavat g#vn# na njoj i napisat da lijece sidu...! hoces li kupit koju kilu od mene?!   :laughing3:

Agil:
što se temperature s K&N gljivom tice, boli me briga, 80 ccm kitovi za 4T nisu skupi, pa ako izgori - rekli bi bosanci . " tako mu je grah pao"

ali neće....moj "kit -installer-skiller" Buljo je napravio dobar posao...nakon tramaka skutera s ulijevanjem dizela gljiva je sitna nepogoda...

..uostalom ...dolaze hladniji dani...

ono šta mene brine je zvuk....nekad mi je preglasan - bilo bi dobro kad bi se na komandnu ploču ugradio "volume control" klizač

by the way, ja sam svoju K&N glijivu platio 2,69 $ - oko 11 kuna, ...vidi moj post u 4T skuteri servis (+ poštarina)

sfx:
ma daj tu neki obicni filter... jos ako je skuter serijala... 40€.... šta reć....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju