Tehnički kutak > Tuning skutera

zadnji kotač ne vrti - problem + setup rox problem

<< < (7/8) > >>

andy:
 :drunken_smilie:

horvat kaj me *ebeš... pa pogle mi setup !!!!!halooooooooooo ;D ;D ;D

ovak ne prevrtava nigdje, remen je star 1000 km.. kevlar..

iam malossi multivar, fly i kevlara... a ako stavim žuti, trebaju bar rolice 5.0... jer sa bijelim stavim 4,7 koje su sad su onak najtaman jer s 4.4 pevrtava previše.. a ovu rupu usranu nemogu maknut nikak od 30-50

andy:
imal ko ideju ikakvu kak da maknem ovaj pad okretaja izmeu 30 i 50 :help:

dhorvat:

--- Citat: andy - 11 Studeni, 2008, 20:38:55 --- :drunken_smilie:

iam malossi multivar, fly i kevlara... a ako stavim žuti, trebaju bar rolice 5.0... jer sa bijelim stavim 4,7 koje su sad su onak najtaman jer s 4.4 pevrtava previše.. a ovu rupu usranu nemogu maknut nikak od 30-50

--- Kraj citata ---

Sorry, nisam vidio setup! Kaj si imal taj setup i onda kad smo se dopisivali na PM?

Jer Ja stojim iza svojih riječi kaj sam napisal... Ali to je setup za serijski prijenos!

Malossi ionak ima 16x13 rolice i odmah su drukčije gramaže u pitanju... Ja sam na Multivaru vozio sa bijelim federom i 5.1 grama rolicama! I bilo je donekle dobro...

Jedno pitanje... Koja šajbica ti je između bolcne varia i ventilatora? Kolko je debela po prilici ak ju imaš?

andy:

--- Citat: dhorvat2 - 12 Studeni, 2008, 09:16:43 ---
--- Citat: andy - 11 Studeni, 2008, 20:38:55 --- :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Sorry, nisam vidio setup! Kaj si imal taj setup i onda kad smo se dopisivali na PM?

Jer Ja stojim iza svojih riječi kaj sam napisal... Ali to je setup za serijski prijenos!

Malossi ionak ima 16x13 rolice i odmah su drukčije gramaže u pitanju... Ja sam na Multivaru vozio sa bijelim federom i 5.1 grama rolicama! I bilo je donekle dobro...

Jedno pitanje... Koja šajbica ti je između bolcne varia i ventilatora? Kolko je debela po prilici ak ju imaš?

--- Kraj citata ---
šta si mislio pod time ??

da taj setup je već negdje 1 mjesec... a meni je sad bijeli sa 4,7 rolama pa vidiš kak ima rupu
a šajbica je ona koja je bila i prije, neznam kolko mm... a iza varia do radilice je ona šajbica koju je slow imao...

dhorvat:

--- Citat: andy - 12 Studeni, 2008, 09:25:51 ---da taj setup je već negdje 1 mjesec... a meni je sad bijeli sa 4,7 rolama pa vidiš kak ima rupu
a šajbica je ona koja je bila i prije, neznam kolko mm... a iza varia do radilice je ona šajbica koju je slow imao...

--- Kraj citata ---

??? ???

Neam pojma onda... Ja nisam te šajbice imal IZA varia, nisam se još onda tolko ni kužil u sve to... Znači stavil si šajbicu između bolcne i ventilatora istu ko i na serijskom variu? Pa brijem da nebi smjela bit ista... Piše ti u knjigici kaj si dobil uz multivar kaj kuda ide... Imaš onu crnu debelu šajbicu koju ja nisam nikud stavil i motor je imal veliku krajnju!

:icon_scratch: Može bit da mi je radi toga odj#bo Multivar jer nisam šajbicu stavil?  ::)

--- Citat: dhorvat2 - 12 Studeni, 2008, 09:16:43 ---Jer Ja stojim iza svojih riječi kaj sam napisal... Ali to je setup za serijski prijenos!

--- Kraj citata ---

Pa hoću ti reć da onih 4.0 grama i bijeli feder mi je najbolje pasalo na ZX-u sa SERIJSKIM variomatom. Kužiš? To se ne odnosi onda na tebe  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju