Općenito > Maxiskuteri
VXR 200 ------> GP1 250
Aleksandar:
bilo je jos takvih razocarenja s tim gp1 250
pitanja dal imaju blokadu pa zato nejde itd itd itd
poznato je da taj motor nejde kako bi trebo i jebiga. neki lik ima crvenog u zg 250 sa serdarevicem
cura i ja na vxru-ostavio ga doosta iza sebe. kad sam solo s vxr(doduse malo sređena masina) lol. gp1 ide nesto ko 125 ccm. igras se s njim kak god oces ::)
PAVOPUSKA:
--- Citat: ---neznam koliko 4T piaggio moraju proć zbog razrade jer imaju serijske elektro blokade na kompjuteru koliko sam čuo, malo se raspitaj o tome, tek nakon određene kilometraže ćeš moć do VMax
--- Kraj citata ---
Cek onda bi oni to trebali na servisu prek kompjutera skinit ili kak to ide vec?! :icon_scratch:
R@kija:
--- Citat: PAVOPUSKA - 09 Studeni, 2008, 22:34:41 ---
--- Citat: ---neznam koliko 4T piaggio moraju proć zbog razrade jer imaju serijske elektro blokade na kompjuteru koliko sam čuo, malo se raspitaj o tome, tek nakon određene kilometraže ćeš moć do VMax
--- Kraj citata ---
Cek onda bi oni to trebali na servisu prek kompjutera skinit ili kak to ide vec?! :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ah,blago tebi...bar ides u jedan suvremeni i dobro obskrbljeni servis...hehe... :toothy3: :toothy3:
PAVOPUSKA:
a pitaj boga koje blokade vec ima ili nema. Masina je ista kao i na nexusa 250, a lik koji ima nexusa govori da mu nisu skidali nikakvu kompjutersku blokadu ili kakogod da se zove :icon_scratch:
black-rox:
--- Citat: Aleksandar - 09 Studeni, 2008, 22:30:08 ---bilo je jos takvih razocarenja s tim gp1 250
pitanja dal imaju blokadu pa zato nejde itd itd itd
poznato je da taj motor nejde kako bi trebo i jebiga. neki lik ima crvenog u zg 250 sa serdarevicem
cura i ja na vxru-ostavio ga doosta iza sebe. kad sam solo s vxr(doduse malo sređena masina) lol. gp1 ide nesto ko 125 ccm. igras se s njim kak god oces ::)
--- Kraj citata ---
Kažeš crveni 250 ne vjerujem jer crveni 250 nije nikada bio za kupiti samo plavi,srebrni i crni,a crveni je bio 125 i ne igraš se ti tako s vxr-om kad je u pitanju 250 :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju