Općenito > Maxiskuteri

VXR 200 ------> GP1 250

<< < (6/12) > >>

Aleksandar:
bilo je jos takvih razocarenja s tim gp1 250
pitanja dal imaju blokadu pa zato nejde itd itd itd

poznato je da taj motor nejde kako bi trebo i jebiga. neki lik ima crvenog u zg 250 sa serdarevicem

cura i ja na vxru-ostavio ga doosta iza sebe. kad sam solo s vxr(doduse malo sređena masina) lol. gp1 ide nesto ko 125 ccm. igras se s njim kak god oces  ::)

PAVOPUSKA:

--- Citat: ---neznam koliko 4T piaggio moraju proć zbog razrade jer imaju serijske elektro blokade na kompjuteru koliko sam čuo, malo se raspitaj o tome, tek nakon određene kilometraže ćeš moć do VMax
--- Kraj citata ---
Cek onda bi oni to trebali na servisu prek kompjutera skinit ili kak to ide vec?!  :icon_scratch:

R@kija:

--- Citat: PAVOPUSKA - 09 Studeni, 2008, 22:34:41 ---
--- Citat: ---neznam koliko 4T piaggio moraju proć zbog razrade jer imaju serijske elektro blokade na kompjuteru koliko sam čuo, malo se raspitaj o tome, tek nakon određene kilometraže ćeš moć do VMax
--- Kraj citata ---
Cek onda bi oni to trebali na servisu prek kompjutera skinit ili kak to ide vec?!  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ah,blago tebi...bar ides u jedan suvremeni i dobro obskrbljeni servis...hehe... :toothy3: :toothy3:

PAVOPUSKA:
a pitaj boga koje blokade vec ima ili nema. Masina je ista kao i na nexusa 250, a lik koji ima nexusa govori da mu nisu skidali nikakvu kompjutersku blokadu ili kakogod da se zove  :icon_scratch:

black-rox:

--- Citat: Aleksandar - 09 Studeni, 2008, 22:30:08 ---bilo je jos takvih razocarenja s tim gp1 250
pitanja dal imaju blokadu pa zato nejde itd itd itd

poznato je da taj motor nejde kako bi trebo i jebiga. neki lik ima crvenog u zg 250 sa serdarevicem

cura i ja na vxru-ostavio ga doosta iza sebe. kad sam solo s vxr(doduse malo sređena masina) lol. gp1 ide nesto ko 125 ccm. igras se s njim kak god oces  ::)

--- Kraj citata ---
Kažeš crveni 250 ne vjerujem jer crveni 250 nije nikada bio za kupiti samo plavi,srebrni i crni,a crveni je bio 125 i ne igraš se ti tako s vxr-om kad je u pitanju 250 :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju