Općenito > Maxiskuteri

aspuh od sp

<< < (5/9) > >>

[SB]Replica 180:
jel tko spominjao pravu krajnju brzinu??? koji k... se kurcis s gotovim i slozenim scootom??
samo zelim objasnit da se s krajnja po celeru popela,jel se scoot moze vise i lakse razvrtiti i sada dode do 140 KM/H po  celeru! mislim u kojem djelu nisam bio dovoljno jasan?! ::)

gokiSP:

--- Citat: NeoDJW - 15 Studeni, 2008, 20:19:39 ---Looool... kakih 140 vi spominjete, sat ti laze jedno 20-25kmh ..... moj s ovim djelovima ima 131kmh PRAVE  ! Mjerio s gpsom i to dok je u naj formi ! Kakih 140 !  :nono:

--- Kraj citata ---

lol takav motor ide 131, to treba da ide bar 145... :laughing7: moj runner 70 je isao preko 140 PRAVE brzine...

NeoDJW:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Studeni, 2008, 01:35:22 ---jel tko spominjao pravu krajnju brzinu??? koji k... se kurcis s gotovim i slozenim scootom??
samo zelim objasnit da se s krajnja po celeru popela,jel se scoot moze vise i lakse razvrtiti i sada dode do 140 KM/H po  celeru! mislim u kojem djelu nisam bio dovoljno jasan?! ::)

--- Kraj citata ---

Jesam ja tebe qutao????? Lol.... rellax care ;) ! aj na msn me cimaj, nes me jebe, nemogu te nac !

gokisp : eto moj ide 131 i meni ni ne treba vise, kad ga ni ne ganjam preko 100........

gokiSP:
hmmm... ja sam brijo da je to bjesnije i da mora da ide vise...

NeoDJW:

--- Citat: gokiSP - 16 Studeni, 2008, 02:05:03 ---hmmm... ja sam brijo da je to bjesnije i da mora da ide vise...

--- Kraj citata ---

Dodi i probaj xD !  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju