Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje plastika. POMOC

<< < (4/6) > >>

animatrix:
zanima me koliko slojeva je potrebno sprejom napraviti da bi se dobila kvaliteta laka kao original? ili je nemoguce.. :dontknow:

180fxr:
A moguce je.. ali...   Ma donesi to meni da i ja zaradim koju kunu pa cu ja lakirat...

vekyyy:

--- Citat: duje87 - 10 Studeni, 2008, 16:13:18 ---ostavi se gluposti..to ce ispast takva seljacija da ce bit jos gore i otpast ce ti boja prije nego ih stavis na motor..ostavi kako jesu ili kupi nove,nisu tako skupe,a ako su ti izblidile,namazi ih s necin masnin ka sta je sprej za instrument table,wd il islicno i dobit ce sjaja nazad..

--- Kraj citata ---

zasto bi ispalo?? ako covik ide radit.. nek pokusa.. za sve postoji prvi put.. a farbanje skutera nije nista prekoplicirano.. tak po meni je jeftinije proc kad sam radis nego kod nekog majstora koji ce nabit duplo.. ko voli nek izvoli...

a to sto pricate da 1500 kod nekog 500 kod drugog majstora..tu se isto gleda kakve su ti plastike... jer nema svaki motor iste plastike iz nutra i nisu isto hrapave.. na neke treba vise potrosit materijala na neke manje.. jer moj frend je na svom novom ngr farbao plastike iznutra i trebao je puno vise spric kita potrosit nego ja na svom stalkeru..

mirobd:
Bas to.... Kod mene je skuter ofarban plavom, ja pricam o plastikama gdje stavljam noge, plastike su hrapave i sve su se ogulile i izbledile od sunca, po meni ja mislim da je to nemoguce ofarbati da ce se oguliti farba..........

gokiSP:

--- Citat: 180fxr - 10 Studeni, 2008, 18:43:14 ---Goky 400 kn??  onda je to fus neki...  100%     

Kladim se da nije prelakirano kak spada..

--- Kraj citata ---
plastike nisu fus, znam decka i radi mi plastike za malo para...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju