Općenito > Maxiskuteri

Servis na VXRu

<< < (2/3) > >>

2TDottore:
ovak.Jedna stvar koja mi je malo nejasna je zasto piaggio stavlja tvornicki u vxr-a koji se ne vrti preko 10000 full sintetiku.Ja bi radje stavljao polusintetiku jer smatram da je sintetika nepotrebna.Ali dobro ak inzenjeri u tvornici tako kazu nisam ja pametniji od njih.

Iwo SR Tuono:
gle, kamioni rade na 1500-1800 o/min i toče 45 litara full sintetike, a zašto ne toče polusintetiku...e iz istog razloga VXR toči sintetiku....eto  :icon_thumright: jebeš litru sintetike frende, samo nek motor vrti kilometražu

2TDottore:
gle ak mislis da su novci u pitanju jer je sintetika skuplja od polusintetike pa mi je zao dat par kuna vise grdno se varas nego me samo zanimalo jer mozda neko zna zasto je to tak i jel mozda neko stavljao polusintetiku pa osjetio mozda neku razliku.

BTW: ja se kladim da bi vxr radio odlicno i na plusintetiku isto kao i na full sintetiku.

ive_91:
nisu bitni rpm... po tome bi u samo u 600 R isla sintetika au ostale polu... npr u jednog ktm-a isla polu ili mineralno jer se vrti ko i vxr. vjerojatno su naprezanja veca i polusintetika bi radila dobro... ali za onaj ziher su uzeli sintetiku.

dhorvat:

--- Citat: KicHo7 - 09 Studeni, 2008, 12:10:20 ---
MALOSSI red sponge jer ova ima vec dosta km

--- Kraj citata ---

Oćeš da ti ja velim kolko mi Red Sponge ima kilometara?  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju