Tehnički kutak > Tuning skutera

karburator 19mm- potrošnja

<< < (2/7) > >>

area mf:
ovisi o koju diznu staviš na na karb

P.A.L.A.C:
lol, sve da oces ili neces ti MORAS na due stavit minimalno 19 karb stavi manji izgorit ce ti u kratkom roku.

ne kuzim neke likove koji forsiraju stavljanje jacih kiteva bez pola popratnih djelova. znam lika stavio je team kit, team spuh, top radilicu i 19 karb cak ni multi nema motor ne da ne ide nego ono. sta mu to vrijedi onda nis.  :dontknow:

PitBull Aerox:
recimo da ce u tebe trajat 1000km max, ako i to nisam pretjerao... jer nemas pojma o tome nista i ne upustaj se u to bez nekog osrednjeg znanja i bez svih popratnih dijellova... znas kako je to, u tvom slucaju, kao kad sa bicikla sjednes u šleper i pitas se koliko ces km prijec a da ne zgazis nekog ili ne srusis kakvu kucu...

sr-dream_vk:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Studeni, 2008, 20:45:50 ---prvo se predstavi u kutku za nove clanove, a mislim da bi potrosnja bila oko 7-8 litara

--- Kraj citata ---

tako nesto ....al nije ti bitna potrosnja ako skut ide odlicno :icon_thumright:

P.A.L.A.C:

--- Citat: sr-dream_vk - 09 Studeni, 2008, 03:36:41 ---
--- Citat: Drnda-1 - 08 Studeni, 2008, 20:45:50 ---prvo se predstavi u kutku za nove clanove, a mislim da bi potrosnja bila oko 7-8 litara

--- Kraj citata ---

tako nesto ....al nije ti bitna potrosnja ako skut ide odlicno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ispravak netocnog navoda, i ja sam prije koju godinu bio sve samo ne majstor za skutere, due mi je trosio 9-10l jest da je iso, al sto je previse previse je.

kad sam uso u stos slozio sam si sve fino ponovo motor trosio cca. 7l a bolje iso.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju