Tehnički kutak > Tuning skutera
Serda ili Akrapa
PAVOPUSKA:
Znan da je Akrapovič kvalitetniji, samim time i skuplji (cini mi se i duplo) al dali ima neke velike razlike između njega i serdarevića za gp1 250?! Isplati se dat 2x vise love za " ime " ili je kod Akrape ubrzanje, krajnja brzina i zvuk daleko bolji od Serde?!
Aleksandar:
pušit ces i sa jednim i sa drugim to ti valjda jasno
zvuk ce imat grmit ce i mislit ces da ide bolje nego sa serijskim-makar ustelao variomat
osim toga tolke novce dat za akrapovic i to za skuter je koma. uzmi serdarevic il deak .ak imas viška para akrapovic
R@kija:
ovaj novi deak mi predobro izgleda sad kakav je zvuk i preformanse neznam... :dontknow: :toothy3:
gokiSP:
--- Citat: Aleksandar - 08 Studeni, 2008, 19:17:36 ---pušit ces i sa jednim i sa drugim to ti valjda jasno
zvuk ce imat grmit ce i mislit ces da ide bolje nego sa serijskim-makar ustelao variomat
osim toga tolke novce dat za akrapovic i to za skuter je koma. uzmi serdarevic il deak .ak imas viška para akrapovic
--- Kraj citata ---
potpis
Aleksandar:
--- Citat: rakitje00 - 08 Studeni, 2008, 19:20:10 ---ovaj novi deak mi predobro izgleda sad kakav je zvuk i preformanse neznam... :dontknow: :toothy3:
--- Kraj citata ---
sve to ima iste performanse. ok deak i serdarevic su ipak kvalitetniji od kucelja shacala i Leo 4road.
taj 4road isto qurac nakon2 sata mi se uzario ko da netko lampicu upalio unutra
kucelj mi izgorio izvana i iznutra i grana odvarila-dao kucelj novi u zamjenu. pošteno s njegove strane.
serdarevic nisam imao al jako kvalitetan mi se cini na skuterima šta decki imaju-i preglasan bez prigusivaca
eto osobno deak moj favorit-imo ga jako dugo i full kvalitetan.zvuk si sam naštimaš kolko oces glasno i otvoreno. a ovaj najnoviji od deaka :notworthy:
a ovaj model od deaka je prekrasan ,samo sto je debelo preotvoren tak da nema mjestua ni za komoru nit nis -al da je ljep-preljep je :notworthy:
ima u ponudi i GP style ali to je obicna "cijev"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju