Općenito > Oprema

koju jaketu???

<< < (2/10) > >>

GSXR KLIS:

--- Citat: gokiSP - 08 Studeni, 2008, 19:16:34 ---nemam link, sad sam pogledao za ovu trgovinu di sam ju ja bio uzeo ali nemaju je vise. pogledaj malo po netu pa mozda nades. ja ti ju preporucam i ta jakna moze i za vece motore jer sam se ja vozio i na vecem motoru i isto je super.

--- Kraj citata ---

a cek koji je materijal koza ili onako kao ona jaketa sta san ja nasao

GSXR KLIS:
daj ljudi molin vas ima li ko iskustva sa onim jaketama stvarno mi je hitno mislin ih ic kupit u  cetvrtak pa vvas molin da mi napisete

GSXR KLIS:

--- Citat: gokiSP - 08 Studeni, 2008, 18:43:19 ---uzmi SPIDI R2, imao sam ju i jakna je super, ima protektore, skida se postava i onda ti je ljetna jakna i ful je topla. meni je jakna odlicna. neznam koliko sad dode, ja sam ju bio platio prije godinu i nesto-dvije 1800kn.

--- Kraj citata ---

a cek koja je to marka tocno

Brla:
daj odi kuput jaknu za mene je jakna ko jakna kolko para tolko muzike i kaj bi ti sad

GSXR KLIS:

--- Citat: Brla - 08 Studeni, 2008, 19:59:15 ---daj odi kuput jaknu za mene je jakna ko jakna kolko para tolko muzike i kaj bi ti sad

--- Kraj citata ---

pa ne nisan mislio nista lose nego pitan kakva je ona jakna neznan kako se krecu te cjene jakni al stvarno me zanimaju one 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju