Općenito > Oprema
koju jaketu???
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 13 Studeni, 2008, 23:53:59 ---da, to ti je normalno jer su jakne napravljene za sportive i onda kad si u polozaju u kojem jesi na sportivi onda su ti rukavi taman . jer su ti ruke na sportivi onako na pol savinute u laktu i sagnut si dole. kuzis
--- Kraj citata ---
logika ti i nije losa ali nebi ja reko da je to bas tako u praksi.Bolje je da su mu rukavi taman a jakna malo duza jer kad se primi za volan na r-motoru onda mu se jakna jos digne i posto je kratka puhat ce mu drito po ledjima. :icon_biggrin:
Doomsday:
'Ebateled, koliko san puta napisa da se moto roba doooobro prova prije kupnje... Pa nije to jaketica za prošetat priko Rive... Postoje neke stvari koje moraju bit OK, kroj mora 'sist', štitnici moraju bit na pravin mistima, nesmi bit ni prekratka ni preduga, ni rukavi prekratki ni predugi, nesmi bit preširoka, pogotovo texitlna, jer će na motoru lamatat, nesmi bit preuska jer onda zimi nećeš moć obuć ništa ispod pa će bit za kua... A šta ćeš, prvi mačići se u vodu bacaju... Isti problem kod ljudi sa kupnjom prve kacige... Svaka izgleda dobra... Ali, nije tako, i uskoro, kad se kaciga malo formira, većina vidi da su kupili preveliku prvu kacigu... Ako ne čitaš, ne profitiraš od tuđih grešaka... Provaj makar svoje ne ponovit drugi put... Nije ti ovo zadnja jaketa koju ćeš kupit...
:zubo:
IZd:
--- Citat: Doomsday - 14 Studeni, 2008, 09:00:10 ---'Ebateled, koliko san puta napisa da se moto roba doooobro prova prije kupnje... Pa nije to jaketica za prošetat priko Rive... Postoje neke stvari koje moraju bit OK, kroj mora 'sist', štitnici moraju bit na pravin mistima, nesmi bit ni prekratka ni preduga, ni rukavi prekratki ni predugi, nesmi bit preširoka, pogotovo texitlna, jer će na motoru lamatat, nesmi bit preuska jer onda zimi nećeš moć obuć ništa ispod pa će bit za kua... A šta ćeš, prvi mačići se u vodu bacaju... Isti problem kod ljudi sa kupnjom prve kacige... Svaka izgleda dobra... Ali, nije tako, i uskoro, kad se kaciga malo formira, većina vidi da su kupili preveliku prvu kacigu... Ako ne čitaš, ne profitiraš od tuđih grešaka... Provaj makar svoje ne ponovit drugi put... Nije ti ovo zadnja jaketa koju ćeš kupit...
:zubo:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
gokiSP:
ovako frend mi vozi trke u klasi 1000 i bas sam njega pitao i on kaze da rukavi moraju bit malo duzi a jakna ti mora bit do pasa, jakna ti se nebi dizala od vjetra jer prava jakna ima na doljnjem djelu kod pasa za stezanje i te jakne nisu onako mekane nego su onako krute tako da se nece dizat. i neka proba sjest na neki veliki motor i uhvatit ga za volan pa ce vidit da mu je onda taman...
gokiSP:
meni je moja onako taman do pasa a rukavi su mi malo duzi i kad sjednem na r-motor sve je taman i jakna se ne dize... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju