Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje u vezi kita minarelli
deky_vk:
imam jedno pitanje u vezi kita top trophy za minarelli zracno prijatelj mi tvrdi da je to kit 50cc,ali kad ga usporedim sa malossi sportom isto minarelli ali vodeno promjer cilindra je jednak...znaci klipovi su im jednaki a malossi sport je 70cc u pitanju je oklada pa me zanima vase misljenje jel to 50cc ili ipak 70
R@kija:
ak su iste velicine klip i cilindar od trophya i od sporta onda je trophy 70cc... :laughing7:
sr-dream_vk:
--- Citat: deky_vk - 08 Studeni, 2008, 01:22:00 ---imam jedno pitanje u vezi kita top trophy za minarelli zracno prijatelj mi tvrdi da je to kit 50cc,ali kad ga usporedim sa malossi sportom isto minarelli ali vodeno promjer cilindra je jednak...znaci klipovi su im jednaki a malossi sport je 70cc u pitanju je oklada pa me zanima vase misljenje jel to 50cc ili ipak 70
--- Kraj citata ---
Al ipak on kaze da je provjerio na svim mogucim stranicama i provjerio da je taj isti Trophy 50 cc..... iako smo se i Hrga ,ti i ja danas uvjerili da je promjer cilindra isti .....kako je to moguce :icon_scratch: :icon_scratch:......budale se kladili od kljuceve skutera.... :headbang:
2TDottore:
--- Citat: sr-dream_vk - 08 Studeni, 2008, 02:45:03 ---
--- Citat: deky_vk - 08 Studeni, 2008, 01:22:00 ---imam jedno pitanje u vezi kita top trophy za minarelli zracno prijatelj mi tvrdi da je to kit 50cc,ali kad ga usporedim sa malossi sportom isto minarelli ali vodeno promjer cilindra je jednak...znaci klipovi su im jednaki a malossi sport je 70cc u pitanju je oklada pa me zanima vase misljenje jel to 50cc ili ipak 70
--- Kraj citata ---
Al ipak on kaze da je provjerio na svim mogucim stranicama i provjerio da je taj isti Trophy 50 cc..... iako smo se i Hrga ,ti i ja danas uvjerili da je promjer cilindra isti .....kako je to moguce :icon_scratch: :icon_scratch:......budale se kladili od kljuceve skutera.... :headbang:
--- Kraj citata ---
reci odma tom frendu koji se pravi pametan nek da odma ovom drugom kljuceve od skutera jer ga je popusio jer trophy postoji i 50cc i 70cc a ak su iste dimenzije klipa ko od malossi sporta onda je taj trophy 70 a ne 50cc.
dhorvat:
--- Kraj citata ---
Postoji i AC i LC Top Performances Trophy Kit i u 50 i u 70 ccm izvedbi :icon_thumright:
Nisam ni ja do sad vjeroval al imam skinuti .pdf od TOP-a i sad sam videl! :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju