Općenito > Generalno o skuterima

Podizac amortizera

<< < (2/3) > >>

aeroxtuning:
okrenuo mort za 90,zasarafio prvo na mort pa onda na blok i gotovo.ne znam kako ne moze kod tebe........  :dontknow:

Hrga:
loooooool logika mujo logika  :laughing6: :laughing6:

gle, tebi je kotac doso do zemlje dok je na nogari, ako hoces stavit taj distancer moras maknut centralni nogar, ajd probaj spustit s nogare, nek ti neko pridrzi skut i onda probaj udaljavat ramu ili blok i vidit ces kako ide, samo sto centralni nosac nece bit vise od koristi

Drnda:

--- Citat: Hrga - 07 Studeni, 2008, 22:01:54 ---loooooool logika mujo logika  :laughing6: :laughing6:

gle, tebi je kotac doso do zemlje dok je na nogari, ako hoces stavit taj distancer moras maknut centralni nogar, ajd probaj spustit s nogare, nek ti neko pridrzi skut i onda probaj udaljavat ramu ili blok i vidit ces kako ide, samo sto centralni nosac nece bit vise od koristi

--- Kraj citata ---
hehe nisi u pravu, nije na nogari jer visi u zraku,a i kada je na na nogaru, opet je nekih 3 cm od poda tocak zadnji, nikako nisam uspio ramu odaljiti od bloka(ili suprotno) mozda sam nosac motora kada sam skidao previse stegnuo pa zato nece  :dontknow:

Hrga:
ovako, odtegni nosac masine, ne skroz... stavi distancer zasarafi sve iza oko amortizera fino i onda stegni nosac i to je to

tomof10:
Ja sam motor digo na veliku nogaru,ito je bio na maloj uzvisini (na trotovaru)izmedu bolka i rame stavio od kamiona auto dizalicu jer je ona manja nego u auta i stoji dizalica pod 90o i kako sam dizo tako je plok padao prema dolje i zasarafio sam distancer prvo na mortizer pa ondan polako spustao dizalicu pa na blok i to je to,vrlo je jednostavno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju