Tehnički kutak > Tuning skutera

Gas sajla na sp-u

(1/3) > >>

180fxr:
Znaci zanima me dal se gas sajla razdvaja u 2 djela??  mislim da da.....    Gledo sam u variomatu i tamo ju poteze. znaci vjerovatno je ona na karbu il di vec...   Rucka mi je onak labava.. nije ko prije a nece ni upalit...    S koje strane motora se ta sajla "račva" u 2??     S strane variomata ili auspuha??  hvalaaaaa

gumy:
razdvaja se. s lijeve strane ispod tanka od goriva. i ne poteže variomat nego uljnu pumpu

Hrga:
i morao bi upalit iako nevalja gas sajla, jedino ako je pukla na uljnoj pumpi onda si j#bo jeza  :angry7: :angry7:

[SB]Replica 180:

--- Citat: gumy - 06 Studeni, 2008, 22:03:14 ---razdvaja se. s lijeve strane ispod tanka od goriva. i ne poteže variomat nego uljnu pumpu

--- Kraj citata ---

ak ces razdvajati , tj. otvarati taj razdjelink...otkaci sajlu na uljnoj i karbu da se moze fino razdvojiti!

180fxr:
Aaaa Gumy nisam ni reko da vuce variomat nego u variomatu.. i znam da vuce uljnu...   Tamo nije pukla jer kao sao sam napisao tamo ju normalno povlaci... 

Znaci ova koja ide na karb je.....   jos samo da ju u servisu imaju na stanju..al nevjerujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju