Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokirani cdi

<< < (3/3)

Losinj:
hmmm dal je onda moguce da mi je zablokiran cdi na firefoxu,jer pokazuje mi max 9500 okr

cvele60:

--- Citat: Losinj - 06 Studeni, 2008, 21:50:26 ---hmmm dal je onda moguce da mi je zablokiran cdi na firefoxu,jer pokazuje mi max 9500 okr

--- Kraj citata ---
Nesto ne verujem,nego ili pokazuje tacno ili manje :toothy11:

Losinj:
ja mislim da nemoze pokazat ispod 1500 i iznad 9500,isto tako brzinomjer nemre preko 99...nabijem onog ko ga je radio  :nono:

Bokygs:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Studeni, 2008, 20:46:52 ---znaci to me jeblo na oba skuta, mater im zablokiranu... znaci trebam kupiti odblokani cdi, jer na 75 se pocne razvrtavat jer imam premekani feder kontrasta i taman se pocne razvrtavat i cdi mu ne da da ide dalje, ali isto zna otoci nekad do 95 kmh otprilike, po novom pasatu sam ga vozio 85 ali je bio rastavljen sat i one plastike jer sam ih smirglao(samo oko volana one)

--- Kraj citata ---

Dal to znači da i tvoj TGB sigurno ima blokiran cdi :icon_scratch:

Drnda:

--- Citat: Bokygs - 07 Studeni, 2008, 13:15:22 ---
--- Citat: Drnda-1 - 06 Studeni, 2008, 20:46:52 ---znaci to me jeblo na oba skuta, mater im zablokiranu... znaci trebam kupiti odblokani cdi, jer na 75 se pocne razvrtavat jer imam premekani feder kontrasta i taman se pocne razvrtavat i cdi mu ne da da ide dalje, ali isto zna otoci nekad do 95 kmh otprilike, po novom pasatu sam ga vozio 85 ali je bio rastavljen sat i one plastike jer sam ih smirglao(samo oko volana one)

--- Kraj citata ---

Dal to znači da i tvoj TGB sigurno ima blokiran cdi :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
a vjerojatno ima, a ja uvijek mislio da je to do cent. federa, znam jer niz most jedan dugi nije mi htio preko 80 ici, ima osjecaj da lagano podrhtava motor u kratkim intervalima, znaci zaleti se u okretaje i onda u brzim intervalima se osjeti, i onda vjerojatno pocne ih struja spustati pa se malo interv. produze...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju