Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Hebo variomat
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 07 Studeni, 2008, 19:52:39 ---vidio sam u nekoj temi pod susreti da su ti lezajevi neki otisli da nisu ovi s radilice :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ležajevi primara i sekundara... Sumnjam da to ima kakve veze sa tim kaj vi pričate...
Ja ne vjerujem da bi se kaj moglo desit, motor ubrzava blesavo i niš neću dirat...
Ak se i desi da se kaj razleti, makar ne vjerujem, odma javim :icon_thumright:
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2008, 19:55:54 ---ovaj variomat nije okrugao :laughing3:
--- Kraj citata ---
Hm, moram pogledat kaj mi je s fotoaparatom :icon_scratch:
gumy:
sa serijskim prijenosom možete samo sanjati o brzini preko 100 po gps na minareliju
PitBull Aerox:
--- Citat: andy - 07 Studeni, 2008, 19:36:01 ---ae nie baš tolko frka pitbull... jer ja se vozio na serijskom variu jedno 5000 km sa dvije vrste gramaže rolica... i ide motor dan danas :frajer:
--- Kraj citata ---
i ja sam sa dvije vrste, ali postavljene laksi-tezi-laksi-tezi-laksi-tezi tak da je centrifugalna sila bila jednaka na svim stranama varia, a kod njega je 6, ono najgore moguce stavljeno, negdje valjak vise gura vario naprijed odnosno tu stranu a negdje manje... ak me kuzis... malo odstupanje dovodi do sjebavanja lezaja, a kod njega je veliko odstupanje a jos ima kit... to ce se sve u kratkom roku raspast... ljudi mijenjaju ventilatore kad im pukne jedno, samo jedno pero jer dolazi do odstupanja... a u njega 6 rolica različite tezine... nemam riječi, i on sebe naziva tunerom... :toothy3:
dhorvat:
Dottore, ajde reci ti njemu da griješi... Jer ja sam s ovim setupom prezadovoljan :icon_tongue:
dhorvat:
Dajem vam zadnju šansu da proučite malo bolje ove dvije slike:
... i da zaključite zašto je ovo idealni setup variomata
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju