Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Hebo variomat
SlowRider:
Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja :o :headbang:
dino_sk:
ovo jos nisam ni vidio ni cuo da je netko stavio 6 razlicitih tezina rolica u vario :laughing7: :laughing7:
sretno horvat :headbang: vidio sam u nekoj temi pod susreti da su ti lezajevi neki otisli da nisu ovi s radilice :toothy12: :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2008, 19:49:01 ---Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja :o :headbang:
--- Kraj citata ---
admini daj banajte ovog slowridera jer je postao vec bezobrazan i skroz neodgovoran.
:la:
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 07 Studeni, 2008, 19:52:39 ---ovo jos nisam ni vidio ni cuo da je netko stavio 6 razlicitih tezina rolica u vario :laughing7: :laughing7:
sretno horvat :headbang: vidio sam u nekoj temi pod susreti da su ti lezajevi neki otisli da nisu ovi s radilice :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma tko zna sto je on stavio na kuplung :laughing7:
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 19:53:35 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2008, 19:49:01 ---Evo ja sam danas probao skuter sa rolicama koje su punjene svijezim paprikama, mogu samo reci da me je bacio na ledja :o :headbang:
--- Kraj citata ---
admini daj ga banajte jer je ovo postalo vec bezobrazno i skroz neodgovorno.
:la:
--- Kraj citata ---
:laughing6:
ovaj variomat nije okrugao :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju