Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Hebo variomat

<< < (10/18) > >>

2TDottore:
stari moj a tek sad kad zmontiras gore nove lagere.Pa tebi se uopce zadnji kotac nije vrtio kad ga zavrtis u prazno.Kad stavis nove lagene na getribu i kotac to je jos par kilometara brze.120 imamo sigurno. :toothy10:

efz:

--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 18:04:18 ---
--- Citat: efz - 07 Studeni, 2008, 17:35:58 ---Citajuci sve ovo skoro pa da ne vjerujem, ali sve vise razmisljam da uzmem Hebo varomat :headbang:

--- Kraj citata ---

Gle možeš ti meni ne vjerovat. ALI! Vidio si kak ide sa TOP variom, nema sumnje da sa ovom kombinacijom rolica i to još na boljem variomatu nejde bolje  ::)

--- Kraj citata ---
Ma sve ok, jedva cekam da uzivo to vidim, i isprobam, iso je motor super, kak ide tek sad :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 18:10:44 ---stari moj a tek sad kad zmontiras gore nove lagere.Pa tebi se uopce zadnji kotac nije vrtio kad ga zavrtis u prazno.Kad stavis nove lagene na getribu i kotac to je jos par kilometara brze.120 imamo sigurno. :toothy10:

--- Kraj citata ---

Ležaj mi je bio skroz u banani... Daj mi na PM broj od lager-trejda

DvdAerox:

--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 17:31:47 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 16:51:01 ---
--- Citat: malaguti f12 - 07 Studeni, 2008, 16:44:41 ---e horvat kolko ti sad ide u krajnjoj

--- Kraj citata ---

Nisam probal, vani kiša pada!  :'(

Al vjeruj mi da sam dobil jedno 10 na sat krajnje naspram TOP-a... :toothy9:

Neznam kaj drugi misle  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma imas sigurno 110 po GPS-u.Ja da vozim mozda i preko 115. :headbang:

--- Kraj citata ---

::)  mozda kad ga spustas niz everesta

PitBull Aerox:
mozes ti mozda nabit 110km al ti treba 10km da nabijes, a start, startniji sam ja pjeske... al nemogu vjerovat jednu stvar... ljudi ste vi ludi il sta? bogte hoce svi da kupuju taj hebo vario i da stave 6 rolica i sve razlicite gramaže... ja ti dajem 100km prije odjebavanja ležaja radilice na strani varia, a jedno max 200km do potpunog razjebavanja masine... ak prijedjes te km pragove kupit cu 10 tih radilica i lezaja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju