Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Hebo variomat

<< < (9/18) > >>

eddy23os:
inače nisam stručnjak ali ako imalo poznaš zakone fizike... uglavnom kladim se prvo da ležaj, zatim polutke i radilicu...nema šanse da će to trajat...pogotovo ako je kit u pitanju

efz:
Citajuci sve ovo skoro pa da ne vjerujem, ali sve vise razmisljam da uzmem Hebo varomat :headbang:

2TDottore:
Horvat i ja obaramo rekorde na minareliju na serijskom base kitu sa 20000km sa zx-om.da vidimo ko ce nas skinut.Zasad idemo sigurno 110 GPS a to vec ulazi debelo u midrace klasu po brzini ali ne posustajemo prije nego dodirnemo magicnu brojku 120. :headbang:

efz:

--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 17:38:22 ---Horvat i ja obaramo rekorde na minareliju na serijskom base kitu sa 20000km sa zx-om.da vidimo ko ce nas skinut.Zasad idemo sigurno 110 GPS a to vec ulazi debelo u midrace klasu po brzini ali ne posustajemo prije nego dodirnemo magicnu brojku 120. :headbang:

--- Kraj citata ---
nemam rijeci
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

dhorvat:

--- Citat: efz - 07 Studeni, 2008, 17:35:58 ---Citajuci sve ovo skoro pa da ne vjerujem, ali sve vise razmisljam da uzmem Hebo varomat :headbang:

--- Kraj citata ---

Gle možeš ti meni ne vjerovat. ALI! Vidio si kak ide sa TOP variom, nema sumnje da sa ovom kombinacijom rolica i to još na boljem variomatu nejde bolje  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju