Općenito > Propisi

ZALBA br. 1

<< < (2/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 06 Studeni, 2008, 15:46:48 ---Da li je pametno kupiti skuter koji nije odjavljen i rega mu je istekla? Tko ce tu platiti kaznu? Vlasnik ili buduci vlasnik u ugovoru?

--- Kraj citata ---

Koliko znam, po zakonu bi kod kupoprodaje prodavatelj trebao odjaviti vozilo u MUP-u

stipe:
kad mu je istekla? ako je tek nedavno, onda nece bit nista, a ako i dodje kazna, to bi on triba platit...
i ne mozes motor prepisati na sebe ako ga vlasnik prvo ne odjavi...

u principu, prvo posalju opomenu pa tek onda salje se kazna...

cudi me da nisi dobio prije nista...

ma samo lipo napisi ovo vec gori receno, motor uredno vozi i uredno ima tehnicki i gotovo... morala bi te pustiti...

mrcina:
pazi to je par mjeseci i tu ti se to može desiti.
inače unutar 15 dana ti po izlasku rege moraš ponovo regati auto/motor/skuter ili ga odjaviti i vratiti regu.ako te zateknu u prometu sa takvom regom ide ti ta kazna kao i ostale one velike tehnički/registracija/nevračanje.

zašto bih ja odjavio auto ili bilo što drugo samo zato što to tako piše u zakonu.

stipe:
zasto? pa da ne bi dobio kaznu...

zakon je zakon, postivat se mora, a kurcit se i radit priko, cinis stetu samo sebi...

ne kazem da je uvik u pravu, al jebi ga...

S.W.A.T.:
mrcina stvarno ne kuzim tvoje postove...na cijoj si strani ovdje...na strani zakona ili si u ovom slucaju protiv zakona  :happy6: :happy3: :toothy11:

i sta da napisem tocno? kako se to formulira?

prvi mi je put i stvarno neznam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju