Općenito > Propisi
ZALBA br. 1
S.W.A.T.:
al cek...
zar se nemogu izvuci na to da mi nisu poslali nikakvu opomenu?
zar nebi trebali poslati opomenu?
3alfa3:
A ko ti je rekao da opomene salju kuci bez kazne?
Koliko znam, opomenu mozes samo traziti na licu mjesta (na cesti) ako ti je prekrsaj od onih najbanalnijih za koje nisu propisani bodovi (nevezanje pojasa, nedavanje zmigavca itd) i to ako ti je to prvi prekraj u zadnjih godinu dana.
S.W.A.T.:
da...al ovo ide pod mamine prekrsaje...a ovo je njen prvu u zadnjih 15 godina...jer je tek od prije 2 mj pocela voziti auto pa ih nije ni mogla raditi :toothy11: :toothy3: :toothy12:
mrcina:
k
--- Citat: S.W.A.T. - 06 Studeni, 2008, 15:57:53 ---mrcina stvarno ne kuzim tvoje postove...na cijoj si strani ovdje...na strani zakona ili si u ovom slucaju protiv zakona :happy6: :happy3: :toothy11:
i sta da napisem tocno? kako se to formulira?
prvi mi je put i stvarno neznam
--- Kraj citata ---
kaj baš moram biti zlopamtilo na forumu i sve gledati kroz zakon.
ako mogu pomoči pomoči ču ako ne ne.
--- Citat: S.W.A.T. - 06 Studeni, 2008, 16:27:31 ---da...al ovo ide pod mamine prekrsaje...a ovo je njen prvu u zadnjih 15 godina...jer je tek od prije 2 mj pocela voziti auto pa ih nije ni mogla raditi toothy11 toothy3 toothy12
--- Kraj citata ---
a da si uprskao jesi.plati i budi oprezan ubuduče.
stipe:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Studeni, 2008, 16:16:10 ---A ko ti je rekao da opomene salju kuci bez kazne?
--- Kraj citata ---
ja
to kazem zato sto u firmi (imamo 85 autobusa), kad ne odjavim autobus na vrime, nakon cca 2 miseca mi dodje opomena da vozilo nije odjavljeno i da se to napravi u roku od dana inace blablalba kazna i to...
odjavim ga i bude sve ok...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju