Tehnički kutak > Styling skutera
vatra
PROOF:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 12 Studeni, 2008, 15:49:07 ---jooooj nemoj to ljepit,te vatre su seljo-tuning
osim ako ne želiš da ti skuter bude ruzan...
--- Kraj citata ---
ili airbrush neki jednostavan ili nista :)
Bruno1990:
..vidil sam ima u king corssu one vatre..i kosturske glave...ma svega ima...sala :happy3: :happy3:
..kod mene lik ima golfa 3..auto je cirskus..ima cijelu onu policu za aute i te naljenice na autu poljepljeno..jedino sta na tom autu vrijedi su svijetla prednja i zadnja..ovo ostalo ko cirkus...ma svega ima..kad cu bit u prilici poslikat cu ga..hahahha :glasses2: :glasses2:
..jednostavno taj airbrush..to dugo traje a i dobro izgleda..je da se naplacuje..al isplati se.. :icon_thumright: :icon_thumright:
djsmola:
Nemoj pravit cirkus,ljepsi je motor bez naljepnica
Bruno1990:
--- Citat: djsmola - 12 Studeni, 2008, 23:09:47 ---Nemoj pravit cirkus,ljepsi je motor bez naljepnica
--- Kraj citata ---
da..tak je najbolje..
..ja na svom imam samo na bocnim plastikama od nedavno..malossi naljepnicu..i to je to..ne valja pretjerivat..jedino ako ide na rejs onda ljepi sve sta ti je pod rukom..zato i odes u king cross i nakupovas..za 100 kuna..heheh :glasses2:
cicak_TT_:
Pa kaj vi pricate ???Pa niste normalni !!!!!!!!!!!!!! :angry9: Pa kad stavis naljepnice pogotovo VATRE skuter dobije nenormalno ubrzanje !!Zip mi je s naljepnicama iso 2 glave a bez 80 ! pa vi racunajte!!
:jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju