Tehnički kutak > Tuning skutera
Razlika između LeoVince RR i LeoVince TT
sfx:
--- Citat: Bose1990 - 06 Studeni, 2008, 15:11:05 ---reka mi je prijatelj (ode je isto prijavljen replicnt) da motor sa RR dobija 2 konja ili 2 wata
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: dobra!
ako nis drugo ne mijenjas dobijes malo na ubrzanju i malo na krajnjoj, 2konja ne sigurno
SlowRider:
Uzeo bih RR bez razmisljanja.
Bose1990:
možda je on mislija ne da 2 konja RR ima vise od TT nego kad skinem standardni pa svavim RR da su 2 konja u pitanju nemam pojma. Ovo doli sta mi pise za setup to mi je sve jos na polici nista nije na motoru, veliki feder kvaćila je ljubicasti a mali od kvacila žuti, polini vario, RR spuh 17,5 karb i sad bas mislim koja bi mi pasala dizna i rolice koja gramaža, jer kad stavim sve onda cu se s tim igrat možda 1-2 dana i ako u ta 2 dana ne uspijem sve ostavljam :icon_biggrin: neda mi se puno oko toga jer mi brzo skoći zivac :toothy9:
YamahaSpy:
--- Citat: sfx - 06 Studeni, 2008, 15:24:35 ---
--- Citat: Bose1990 - 06 Studeni, 2008, 15:11:05 ---reka mi je prijatelj (ode je isto prijavljen replicnt) da motor sa RR dobija 2 konja ili 2 wata
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: dobra!
ako nis drugo ne mijenjas dobijes malo na ubrzanju i malo na krajnjoj, 2konja ne sigurno
--- Kraj citata ---
:laughing9:
3alfa3:
Pravilno postelan rezo spuh tipa RR, ZX itd najcesce daje oko 30tak % vecu snagu u odnosu na serijski spuh sa katalizatorom.
U slucaju piaggia je to nekih 1-2 konja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju