Tehnički kutak > Tuning skutera

Razlika između LeoVince RR i LeoVince TT

<< < (7/8) > >>

cicak_TT_:
Mogu sam rec da je i tt odlican spuh imo sam ga na zipu i iso je zip...,tak da ak ti motor ide ok i ak ne mislis tak skoro stavljat kit ostavi si tt

Tomma:
ne mislim jos...ma bio bi on ko nov,samo sam zaboravio kupiti wd 40 i naspricati poslje svake voznjice...inace nebi imo ni fleke...

dhorvat:
Mijenjaj ga! Nemaš kaj razmišljat. Jedino vidi da nije slučajno varen ili jako stučen... Ako nije mijenjaj!  :icon_thumright:

Na kitu se jače osjeti razlika nego na serijali al razlika postoji... Po snazi idu od najslabijeg do najjačeg TT,ZX, pa RR ali nije to tak neka ogromna razlika...

Jedino kažu da je RR kvalitetniji  :dontknow:

Ja imam ZX-a i zasad ga neću mijenjat dok ne dođe kakva pinkica pa da ubodem Yasuni R-a  :laughing7:

charnel:

--- Citat: dhorvat2 - 17 Studeni, 2008, 18:58:19 ---Mijenjaj ga! Nemaš kaj razmišljat. Jedino vidi da nije slučajno varen ili jako stučen... Ako nije mijenjaj!  :icon_thumright:

Na kitu se jače osjeti razlika nego na serijali al razlika postoji... Po snazi idu od najslabijeg do najjačeg TT,ZX, pa RR ali nije to tak neka ogromna razlika...

Jedino kažu da je RR kvalitetniji  :dontknow:

Ja imam ZX-a i zasad ga neću mijenjat dok ne dođe kakva pinkica pa da ubodem Yasuni R-a  :laughing7:

--- Kraj citata ---
RR ima top od karbona, hehe, i ja bi yasuni r  :sad1:

Bose1990:
promjenio sam, sad je RR na motoru, po meni je isti kao TT cak se i jednako cuju samo sta je RR malo tiše, ja zasad neosjetin neku veliku razliku, al vidit cemo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju