Ostalo > Svijet računala i mobitela

Scooter War3z Igrica..

<< < (2/6) > >>

Crazy Kuree:
kako bi ja napravio igru sa skuterim bog dao ima i od čega,djelova ima milone sta tunning sta styling... zamisite samo taku igru hehe nakraju igre voziš klasu 70 a dupli blok 2 kita fabrizi raceing i veću klasu gdje runner sp 180 fabrizi raceing 200 ccm i deri ehehhe to bi bila extra igra i klasu 50 gdje ima evolution 50 hehe još da remen rolice i tak potrošni materijali da budu i kit da mjenjaš kariku inače pukne karika haha bilo bi extra  :drunken_smilie: :dontknow: :binkybaby:

vekyyy:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Studeni, 2008, 22:34:16 ---kako bi ja napravio igru sa skuterim bog dao ima i od čega,djelova ima milone sta tunning sta styling... zamisite samo taku igru hehe nakraju igre voziš klasu 70 a dupli blok 2 kita fabrizi raceing i veću klasu gdje runner sp 180 fabrizi raceing 200 ccm i deri ehehhe to bi bila extra igra i klasu 50 gdje ima evolution 50 hehe još da remen rolice i tak potrošni materijali da budu i kit da mjenjaš kariku inače pukne karika haha bilo bi extra  :drunken_smilie: :dontknow: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

e da je babi k**ra* nebi bila baba :icon_thumright:

RimSo:
Hoćel mi neko da link da skinem čitavu igru..

vekyyy:

--- Citat: RimSo - 06 Studeni, 2008, 23:14:33 ---Hoćel mi neko da link da skinem čitavu igru..

--- Kraj citata ---
eto dobio si ;D

charnel:
koje smece od igre, strava...  :giljotina:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju