Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna pitanje u vezi motora

<< < (2/3) > >>

djsmola:

--- Citat: animatrix - 05 Studeni, 2008, 21:47:46 ---hehe... treba prvo ono jeftinije.. frend mi dao rezonku od tomosa, laser se zove... probat cu to piknit na skuter... smjesno je ali mislim da bi imalo smisla, tj da bi mogao bolje ubrzavati.. koliko sam primjetio, dosta je kratak prijenos.. vec na 50 krece dizati okretaje, maksimalka je nekih 75 na nizbrdici i vrti se jako visoko po sluhu... zelim ispucati sve mogucnosti prije nekih skupljih ulaganja, ako ih i bude:D

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9:

animatrix:
a sad... zna li netko koliko dugo ostaje otvoren ispusni kanal na kopiji minarellijevog motora?  :toothy12: :toothy12: treba mi za neke formulice haha

cvele60:

Ovo sam na brzinu naso pa uporedi :icon_biggrin:
PS-isto mina kopija :icon_thumright:

malaguti f12:
smijes ovo prosirit to sam vec radio al moras pazit da ne skidas pu cilindru

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 20:23:00 ---Minarelli ti isto ima na pola zatvoren ispusni kanal. E sad se ne sjecam da li to imaju cilindri starijih godista <01

--- Kraj citata ---

Imaju  :icon_thumright:

--- Citat: malaguti f12 - 05 Studeni, 2008, 22:26:55 ---smijes ovo prosirit to sam vec radio al moras pazit da ne skidas pu cilindru

--- Kraj citata ---

Tako je... Znači smiješ poturpijat kanal do te razine da bude jednako kao i sa polovice gdje je otvoren, ali s tim da paziš da NE SMIJEŠ dodirnut promjer niti oblik kanala iznutra, odnosno na mjestu gdje ga klip pokriva (zatvara)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju