Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gilera Stalker DD 1999. God Problem sa karburatorom?  (Posjeta: 119 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kero0502

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Stalker 1999
Pozdrav, imam Stalkera 50 i sve na njemu je serijala osim auspha Malossi Wildlion. Stavio sam karburator Dellorto 17.5 sa automatskim cokom. Preporucujete li da skinem limic i koju bi diznu trebao staviti da bi mi to najbolje funkcioniralo, trenutno mi je limic na njemu, dizna 64, igla je na sredini,rolice 4.5g,svjecica je champion rn2c i airbox je onaj u obliku trokuta. Problem koji imam je da mi skuter uzbrdo uspori dosta i kada vozim imam osjecaj kao da moze ali nece razvije okretaje. Isto tako kada mi je na leru jako su niski okretaji i ugasi se iako je onaj vijak za ler gas zavijen do kraja i da bi ga imalo mogao odvrnuti moram odvrnuti vijak smjese na 3.5-4 kruga.
Bilo kakva pomoc je dobro dosla.
Hvala

Offline dario007

• moderator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nrg 180,2x SP180
  • Moja Kaciga: X-lite x661
  • MojSetup: OEM+
  • MojSpuh: Pia-SM06,Jollymoto
Odg: Gilera Stalker DD 1999. God Problem sa karburatorom?
« Odgovori #1 : Danas u 10:15:29 »
To ti je premala dizna za trokut airbox treba oko 70-72 dizna
Ne vozi brže nego što tvoj andeo čuvar može letjeti!!!

Offline Kero0502

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Stalker 1999
« Odgovori #2 : Danas u 10:44:22 »
Primjetio sam i da nema onoga crijeva sto se od rame spaja na airbox. Ima li to kakve veze? Kasnije cu skinit onda limic i probat sa diznom 70. Imas li kakav savjet vezano za ovaj ler?

Online osk93

• forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Tiktok
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aprilia sr50
« Odgovori #3 : Danas u 17:43:42 »
Ja trenutno radim generalku na mojoj aprilji sr50.  imao sam isti problem sa ler gasom kao i ti  i koliko god sam stelovao karburator nisam mogao imati  ler gas.  i kad sam provjerio usisne lamelice one su bile u losem stanju i cim sam ih zamjenio  vratio mi se ler i motor je poceo normalno raditi. i moguce da je i kod tebe isti taj problem. ako nisi provjeravao  u kakvom su ti stanju usisne lamelice nebi bilo lose da ih provjeris