Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 125 2T
zvonkec92:
--- Citat: challenbeen - 12 Siječanj, 2026, 13:17:40 ---
--- Citat: zvonkec92 - 12 Siječanj, 2026, 09:02:59 ---ak bu trebalo kaj tokarit za kikiriki tu sam
--- Kraj citata ---
pa kae ovo, ja više nisam dobrodošao? :icon_scratch: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Haha, sad je zima imam vremena igrat se na stroju, cim zatopli dolaze drugi poslovi i tokarenje je na zadnjem mjestu :D
Dragster 50:
Danas sam opet rastavio prijenos prije nego ga pošaljem našem forumskom strugaru.
Ovo je usporedba 125 AC sa TPH i 125 LC variomata. Na jednoj od slika je šajbica koja ide prije AC variomata od 13mm. Plan je oba variomata i serijska ventilvara koja imam tokariti na 13°, dok bi onaj koji je na Dragsteru sa Malossi variomatom ostavio, da mogu napraviti usporedbu serijskog i tokarenog.
neno_z:
Ja kao stari Tajfunaš imam ga od 1997 samo 50cc tj sada 70cc komplet restauriran 2024 sa oduševljenjem ču pratit ovaj projekt
Svaka čast :notworthy:
Dragster 50:
Jutros sam uspio skinuti mašinu uz malo muke. Svi mali šarafi sa strane magneta moraju ići novi, jer sam ih jedva odvrnuo, pa su provrtili na glavi. Drago mi je da radilica nema lufta, klip, cilindar, apoteka i to bez čišćenja.
Nije mi jasno da ni na spoju cilindra sa blokom, a ni na glavi nema nikakva brtva. Slijedi ćišćenje mašine, i naručivanje dijelova. Mislim da ću dio rame i nosač prebrusiti i premazati crnom temeljjom da se riješi hrđa.
dario007:
Tanku limenu brtvu bi trebao imati pod cilindrom, a mislim da se i vidi na zadnjoj slici...
Moj savjet ti je da pređeš na variomat od LC mašine, potokariš ventilvar i variomat na 13* i koristiš rolice 20x17. To ti radi jako dobro i slično kao malossi variomat sa serijskim ventilvarom. Nema potrebe bacati novce na Malossi.
Isto tako savjet pređi na 150AC termogrupu( urednu koju je malo teže pronači) di češ glavu spustiti 1-1.3 mm i također na prijenos dužine kao na 180tki, za tu aplikaciju moraš potražiti getribu od SKRa 125/150cc, jer ostale ne pašu, tj pašu ali nije odušak na istim mjestima pa će ti curiti ulje stalno.
Ovi ti je budget setup koji ostvaruje jako pristojne performanse i trebao bi biti življi i brži do 80ak km/h na sat od 180tke, kasnije mu ipak fali malo daha pa krajnja nije na nivou, ali može se očekivati oko 120gpsa.
Također savjet ostani na VM20 karbu od Mikunija jer ja jako dobar karb i jednostavan za štelanje, a dizne pašu sa Dellorta unutra.
Takvu istu mašinu sam koristio na onom svom NRGu 150cc di mi je Zvonkec odradio neke jednostavne prerade na tokarskom i taj skuter je išao jako lijepo, pa možeš od tamo ukrasti poneku ideju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju