Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox hlađenje
Norrec:
ma imam ga dosta, kako sam krpo posudicu stalno provjeravam
dhorvat:
--- Citat: Norrec - 04 Studeni, 2008, 23:59:38 ---paaa tocim antifriz ???
uglavnom jel zajebano ju promjenit i kolko bi me to doslo na servisu onda?
i da hmm... mozda i ima losiji start kad se ugrije nakon duze voznje (pregrije se?).
--- Kraj citata ---
Vodena pumpa ti je zrela za reparaciju... Brijem da ti u servisu oko 350-400 kn uzmeju za cijeli posel i djelove... :dontknow:
I meni je bilo hrđavo makar sam imal antifriz/voda pola-pola i dan danas je takvo...
Stari ti NIJE preforsiral motor :toothy11: lool ...i slabije ti vuče jer ti se jako zgrijal variomat i federi (čest slučaj na minarelijima) :icon_thumright:
Norrec:
ok hvala puno :D
trebam li trazit da mi onda na servisu odma pogledaju i klip i cilindar dali su najebali?
i koji servis preporucujete u zg?
ili mozda netko s foruma ko bi to napravio? (uz placanje naravno)
dhorvat:
--- Citat: Norrec - 05 Studeni, 2008, 09:15:47 ---ok hvala puno :D
trebam li trazit da mi onda na servisu odma pogledaju i klip i cilindar dali su najebali?
i koji servis preporucujete u zg?
ili mozda netko s foruma ko bi to napravio? (uz placanje naravno)
--- Kraj citata ---
Nije klipu i cilindru ništa! Pa nije se pregrijaval motor radi kapljica ak ti je razina tekućine u sustavu bila na dobrom nivou. Čak i ak nije nemora značit da su dihtunzi naj#bali...
BTW. kolko kilometara ima roksić? :toothy11:
Norrec:
Kupio sam ga s 9tkm,a sad ima skoro 14tkm i postoji mogucnost da je jednom ostao bez rashladne :toothy3:. Stvar je da sam ja skuter kupio vec "tjuniran" i nije mi ga se nikak dalo otvarat jer je isao sasvim dobro (a i kad jednom otvoris onda se sve svodi na to da stalno neki k**** pipkas nebi li isao bolje:). Covjek mi je naprico kaj sve ima ali me tad nije previse zanimalo. A sad kad je vec doslo do tog da ga moram otvarat htio bi da to netko s iskustvom pogleda. Napominjem da se mozemo dogovorit za lovu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju