Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pao mi skuter na mjestu...sad se trese volan kadtga pustim
robyakarider:
pa valjda ima i normalnih ljudi koji imaju osjecaja za navoje i mozda i podatke na koliko se stisce
Poggiali:
Ima Roby ali rijetko, to takvi mesari rade koji su u stanju zgrebat celicne felge od auta, znaci stvar sa kojom najvise rade i najizvjezbaniji su zato..
Drugo, ja volim nositi sam kotace od motora, jer skoro nitko ne cisti ljepilo od starih utega, i onda ti zbalansira kotac sa pola kile tog smeca po felgi :(
fantomix:
Upravo dosao od vulkanizera, vulkal istok, prvo su rekli da moram donjet kotac ali sam ih nekak uspio zamolit da mi to naprave, desna strana 40gr, ljeva stranja 10gr, cijena sa svim skup 42e. Sad trese 90% manje, moram jos utege na volan stavit zbog kofera i to bu to. Hvala svima jos jednom na savjetima. Zdravi i veseli bili.
3alfa3:
--- Citat: fantomix - 15 Rujan, 2025, 18:42:50 ---Upravo dosao od vulkanizera, vulkal istok, prvo su rekli da moram donjet kotac ali sam ih nekak uspio zamolit da mi to naprave, desna strana 40gr, ljeva stranja 10gr, cijena sa svim skup 42e. Sad trese 90% manje, moram jos utege na volan stavit zbog kofera i to bu to. Hvala svima jos jednom na savjetima. Zdravi i veseli bili.
--- Kraj citata ---
Da pogodim - balansirano je na dinamickoj balansirki (stroj koji vrti kotac, kao za auto kotace) pa kad je nalijepio prvi uteg od 40g, ponovio je test i stroj mu rekao da nalijepi jos jedan negdje drugdje - nije drama, kotac je balansiran, ali.... Vjerojatno je ukupna tezina koja je potrebna za tak kotac i gumu oko 25-35g.
Moto kotaci (za razliku od automobila) zato vise vole staticne balansirke koje se oslanjaju iskljucivo na gravitaciju i utezi su u pravilu (ako je vise od jednog pa makar da se radi i 2x5g) jedan nasuprot drugog. Svaka razlika manja od 5g se ignorira jer je totalno nebitna bez obzira na motor i brzinu kojom ga vozis.
fantomix:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Rujan, 2025, 19:12:13 ---
--- Citat: fantomix - 15 Rujan, 2025, 18:42:50 ---Upravo dosao od vulkanizera, vulkal istok, prvo su rekli da moram donjet kotac ali sam ih nekak uspio zamolit da mi to naprave, desna strana 40gr, ljeva stranja 10gr, cijena sa svim skup 42e. Sad trese 90% manje, moram jos utege na volan stavit zbog kofera i to bu to. Hvala svima jos jednom na savjetima. Zdravi i veseli bili.
--- Kraj citata ---
Da pogodim - balansirano je na dinamickoj balansirki (stroj koji vrti kotac, kao za auto kotace) pa kad je nalijepio prvi uteg od 40g, ponovio je test i stroj mu rekao da nalijepi jos jedan negdje drugdje - nije drama, kotac je balansiran, ali.... Vjerojatno je ukupna tezina koja je potrebna za tak kotac i gumu oko 25-35g.
Moto kotaci (za razliku od automobila) zato vise vole staticne balansirke koje se oslanjaju iskljucivo na gravitaciju i utezi su u pravilu (ako je vise od jednog pa makar da se radi i 2x5g) jedan nasuprot drugog. Svaka razlika manja od 5g se ignorira jer je totalno nebitna bez obzira na motor i brzinu kojom ga vozis.
--- Kraj citata ---
Da balansirao je na tom stroju na kojem rade i auto gume, gledo sam ga na kameri, imaju neku fora malu hidrauliku sta digne prednji kotac, nisam to nikad vidio. Ma bitno mi je da sam si to napravio da znam na cemu sam, decko sta je to radio je bio jako pedantan, ocistio je sve ljepilo i onu gumu od starih utega, i jos mi je dao jedno 75grama utega ak mi koji ispadne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju