Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R Stage 6 70cc

<< < (3/4) > >>

Dragster 50:
Imao sam sličan problem davno. Prvih 700 km, mislim 9 svjećica. Zadnja opcija mi je bila pregledati usis, jer moram pola skutera raskopati. Na kraju usisne lamele ispucale, jer tad nisam znao razliku između karbonitnih i karbonskih.

tonch08:
Iako je sve novo što se tiče struje (bobina, namotaji)... jedine mogućnosti o kojima još razmišljam je da se iz nekog razloga kut paljenja promjeni pa u tom trenutku smjesa nije dovoljna... Ili sama struja što kažeš radi neki prekid. No i dalje mi nije jasno zašto svječica postane neupotrebljiva? Koji to dio struje prestane raditi kako treba da svjećica kaže "fak ju, od danas više ne radim"? :icon_scratch:

Probao sam i igru s iglama... također bez pomaka...

A i danas je zaljepio, od siromasne smjese...

tonch08:

--- Citat: Dragster 50 - 11 Kolovoz, 2025, 23:11:08 ---Imao sam sličan problem davno. Prvih 700 km, mislim 9 svjećica. Zadnja opcija mi je bila pregledati usis, jer moram pola skutera raskopati. Na kraju usisne lamele ispucale, jer tad nisam znao razliku između karbonitnih i karbonskih.

--- Kraj citata ---

Pregledam lamelice, ali i one su nove, doduše originalne...

A opet na 700 km 7 svjecica, i 8 komada u 200 km... :headbang:

matija84m:
Ta radilica ima mozda zakrenuti kut paljenja...kazem mozda jer se nisam susreo sa njom.
Pa tako imas povišenu temperaturu i pregrije se svjecica i otkaze poslušnost....pretpostavljam samo

Taj red sponge baci van i slozi serijsku spuzvu ili počini gustu....smjesu jos obogati pa probaj

zvonkec92:
Lako moguce da utor za kajlu na radilici nije na pravom mjestu, ak nije komplicirano probaj bez kajle stegnut magnet al ga zamakni malo napred ili nazad, kam vec treba, probaj jbg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju