Tehnički kutak > Tehnička pitanja

papiri za atest auspuha....

<< < (2/2)

jady28de:

--- Citat: matija84m - 19 Lipanj, 2025, 22:23:52 ---Jednostavnije je promjenit stanicu za tehnički pregled

--- Kraj citata ---

decke sa stanice znam i privatno....tak da nije do njih.nego stvar naputka iz CVH....
poslao sam mail na CVH i tam su mi isto "prepisali" pravilo po kojem trebam dokumantaciju....a o EU homologaciji i E4 oznaci pojma nemaju...znaci nasi nisu nit izuceni nit informirani za takve stvari...

jady28de:

--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2025, 12:52:01 ---Imam, daj mi posalji email na poruke

--- Kraj citata ---

evo kratko da javim.....
morao sam mail s podatcima auspuha sa slikom di se brojevi vide poslati....naravno napravio.dobio odgovor da trebam pratece dokumente koje naravno nemam.poslao sam im onda ovo kaj si mi poslao.
javljao se neki ante anic,dipl.ing.strucni suradnik za posebna ispitivanja....
hvladnokrvni odgovor je da i dalje trebam pratecu dokumentaciju.....
i tu je prici kraj.
sad vise neznam kaj s tim napravit....ne vidim nikakvu logiku u toj njihovoj prici.....

jady28de:
jucerasnji dan je bas jebeni bio.....bez veze malo surfam po netu u potrazi za papirima za lasera.....naso na kleinanzeigen......

e sad ih budem do bola gnjavio kakva smo mi EU drzava s lokalnim sherifama.....   :headbang:

civro:
Ja sam isto kupio gianelli za tzr 50...koji ima E brojeve...poslao mail gianelliu oni mi dali na mail da je to za taj motor...otisao na tehnicki i sve ok...ista stvar i sa yasuniem...osim sta sam yasunia kupio novog i uz njega dobio papire

jady28de:
gianelli kao takav jos postoji....laser aka JAMA vise ne....bar se kod tih g#vn#ra ni nakon 5 mailova nitko ne javlja....seljacine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju