Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 350ie 2012 by Challenbeen
challenbeen:
Danas bio nevjerojatno svijež dan, tako da se i našlo volje za zamjenom... rastavio, odvezao u Pag, sastavio i gas ... ujedno isprobao novi Parkside set alata od prošlotjedne akcije, i moram reći da je okej set, za blaga šarafanja nema što...
challenbeen:
Mali update vozila.. od kad sam montirao gume, nemam što zna reći osim da nabijam kilometre. Bio sam do sad par puta u Zadru i Vodicama sa njime. Plan je i otić do Zagreba kroz par dana. Na prvoj fotki, izlizao se navoj na šarafu koji drži crijevo kočnice, tu moram ubaciti helicoil da se nešto ne desi, i provrtio je navoj na šarafu nosača auspuha, ali mislim da je već netko tamo ugrađivao helicoile i krivo to riješili pa će tribati neke improvizacije da se i to dovede u red.
Pali mi se i lampa check zbog lamde sonde, samo ne znam što da sa njom napravim, jer kad ulijem 100 oktana onda se rijeđe pali a najčešće se upali na laganoj kruz vožnji čim se zagrije mašina i samo svjetli bez pada perfomansa (od kad je skuter i kupljen u ovih mjesec dana) ...
challenbeen:
Jutros kako sam došao iz smjene, raskopao sam skuter da vidim zašto ne može zaključavati sjedalo, na kraju je bilo do sajle koja dolazi od ručnog povlačenja, automatska (električna) radi kako treba... promjenio sam bravu svakako kad sam je već kupio misleći da je do nje, ali moram od spojiti donju sajlu da mogu zaključavati sjedalo. Radilo je točno desetak puta ... Kad sam to riješio, popravio sam navoje na armsupportu i sad više ništa ne šuška niti ispada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju