Tehnički kutak > Tuning skutera

Skuter projekt - koji odabrati?

<< < (2/4) > >>

JogFromYamaha:
Uzmi si Multivar, rezonantni auspuh, nove kocione plocice pakne disk i gume.
Ustelaj ga, pregledaj prirubnicu, remen rolice centralu i semeringe da bude pouzdan i vozi ga.
Ako te za godinu dana jos svrbi uzmi neki kit tipa malossi sport ili slicno i napravi si prdulju za svaki dan u kratkom vremenu.
Ako vise srafis nego vozis ionako je to onda profulan projekt.

auriga21:
nemoj me krivo shvatiti, nece biti profulan projekt, imam vec skuter koji vozim svaki dan, ovo je kupljeno za sarafanje iz gusta, ne treba biti slozen za dva dana...

ovo mi je i za slaganje iz gusta i da nesto ekstra jos i naucim pri tome...

JogFromYamaha:
Je onda postavi kasu prasu bacaj pare u nju, dok sakupis cekaj i sakupi jos 30% vise i onda sve odjednom narucis i nabacas skupa.
Stelanje i to je to.
A imas i slobodnog vremena gdje te ideja moze pustiti pa usparas podosta para na  tjuning artikle koje nitko kasnije nece htjeti platiti 20% vrijednosti.

robyakarider:
nisi rekao ono najbitnije, koliko mislis potrositi

auriga21:
Nemam odredjenu cifru, kolko treba treba... Treba mi pomoc oko odabira dijelova kojih bi uzimao jer se u neke stvari ne kuzim toliko dobro...

Kak sam gore napisao, zelim napraviti najbolji mogu zip bez da rafim vodeno hladjenje i da moram modificirat orginalni blok motora... Koliko sam ja gledao dijelove, to bi vjerojatno bio stage 6 racing mk2 cilindar i onda nastavit gradit na tome...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju