Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Mhr replica
luna500rr:
Bolje city 16 zbog boljeg powerbanda, lakše ga je uštelati na minarelliju a nije neka velika razlika pogotovo na AC
robyakarider:
city16
c16 imam na pravom mhr-u, 2mm veci izlaz iz cilindra je, nema sta to traziti na replici
Dasta je16:
Hvala na odgovorima, uzeo sam city 16 i polini cp 19 karb. Da ne otvaram novu temu, radilicu sam uzeo dopller i imam malossi iglicasti jer sam vidio da je onaj koj se dobije s radilicom pre tanak, samo jos ležajeve nisam uzeo. Mislio sam s6 c4 steel cage uzeti skupa sa semerinzima. Ili ako netko ima bolji prijedlog.😄
civro:
--- Citat: Dasta je16 - 14 Veljača, 2025, 15:24:16 ---Uzeo sam Mhr ipak, radilica ce vjerovatno biti dopller jer onim stage 6 nevjerujem. Kolegi koji ima servis vec dva skutera sa stage 6 radilicama dosli i skroz su osle. Vec imam 19 karb, sad samo oko auspuha sam se mislio obicni c16 ili city 16.?
--- Kraj citata ---
Ja sam dvije stage6 sahranio u 5 mjeseci..a frendu se sasula u 20 dana :laughing6:
robyakarider:
u Lagerosu uzmi koyo japan i teflonske semeringe, i plasticni kavez stavi, zasto bis stavljao metalni?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju