Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pad kompresije

<< < (2/3) > >>

Dream_about:
stage6 R/T   ( možda znam zašto ako nije ulje puknut klip ) ( ako mi neko može pojasnit simptome puknuto klipa )

JogFromYamaha:
Ajd ti lijepo uzmi provjerena ulja kao Castrol TTS (power 1 racing) ili motul 710 i radi 2% pa pitanje ulja nece biti razlog za mehanicke probleme.

dario007:

--- Citat: Dream_about - 10 Veljača, 2025, 13:42:40 ---ako padne na 4 bara šta onda ?.... koja dizna ide za taj MHR imam 28 mm carb

--- Kraj citata ---

Ti stvarno očekuješ da će ti netko reć stavi tu i tu diznu i da bude to tako radilo i funkcioniralo , pa nismo mi tarot...
Ostavi se tuninga i kemijanja ako ne znaš osnove, jer danas pogreške nažalost skupo koštaju.

JogFromYamaha:
Tesko ces ti taj s6 28 pwk ustelati na taj setup cilindra, racunaj sa 19-21mm dell ako ga hoces jeftino ustelat da pouzdano radi.
Ako ces se dalje zejebavat sa coravim setupima pregrijat ces cilindar u jako kratkom vremenom i kupujes novi.

Dream_about:
uvijek postoji rješenje , nego ne mogu skontat zašto se variomat neče pomaknuti dam gasa barem 5-6k okretaja crko mi RPM pa neznam točno , Što bi moglo uzrok tome ovo je podpitanje imam Overrange setup je 3,8 g rolne , crni ili ljubičasti Centralna , Crvena opruga na kvačilu , kelvar remen , ima velike tragove na variomatu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju