Tehnički kutak > Tuning skutera
Leovince ZX ili Giannelli rekord
Gilera Runner PureJet:
po ovome šta sam naša za Purejeta bi bolji bio ZX, ali želim vas čuti..
Zigas:
ZX, ZXR ili GP duga grana (8500-8900 rpm na ubrzavanju). Po mom iskustvu i kratka samo treba poštelat da ubrzava na više nekgo duga i ima uži power band izmedju 9000 i 9200rpm.
JogFromYamaha:
Rezonantni auspuh je na IE motoru po mom iskustvu je bacen novac, rade investiraj u Multivar.
Vise ces dobiti ulozeno dobiveno s prenosom nego sa auspuhom.
Gilera Runner PureJet:
--- Citat: Zigas - 04 Siječanj, 2025, 11:36:13 ---ZX, ZXR ili GP duga grana (8500-8900 rpm na ubrzavanju). Po mom iskustvu i kratka samo treba poštelat da ubrzava na više nekgo duga i ima uži power band izmedju 9000 i 9200rpm.
--- Kraj citata ---
taman te obrtaje i vrti pa bi možda bolje išao sa zx-om bar po ovome što sam našao momak se vraća na uskrs pa ću vidit do tad
Gilera Runner PureJet:
--- Citat: JogFromYamaha - 04 Siječanj, 2025, 11:56:02 ---Rezonantni auspuh je na IE motoru po mom iskustvu je bacen novac, rade investiraj u Multivar.
[/quote
--- Citat: JogFromYamaha - 04 Siječanj, 2025, 11:56:02 ---Rezonantni auspuh je na IE motoru po mom iskustvu je bacen novac, rade investiraj u Multivar.
--- Kraj citata ---
na njemu je multivar, ljubičasta centralna, crvene oprugice i 5g rolnice i giannelli rekord koji je pridodao svemu prezadovoljan sam kako ide ali bavodno sa zx-om bi išao još bolje pa me iskustva zanimaju:)
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju