Općenito > Generalno o skuterima

kupovina gilere runnera 50

(1/3) > >>

Zuzon12.12:
Pozdrav svima, unaprijed se izvinjavam ako sam ovo objavio u pogresnu temu, novi sam. U proljece kupujem prvi skuter. Odlucio sam se za Gileru Runner 50. Ona je 2t i ne znam da li puno vise trosi u odnosu na nekog joyrace od 50cc. Volio bih kada bi mi neko mogao dati neki savjet u vezi gilere ili nekog drugog skutera.

SRAD:

--- Citat: Zuzon12.12 - 20 Listopad, 2024, 18:51:37 ---Pozdrav svima, unaprijed se izvinjavam ako sam ovo objavio u pogresnu temu, novi sam. U proljece kupujem prvi skuter. Odlucio sam se za Gileru Runner 50. Ona je 2t i ne znam da li puno vise trosi u odnosu na nekog joyrace od 50cc. Volio bih kada bi mi neko mogao dati neki savjet u vezi gilere ili nekog drugog skutera.

--- Kraj citata ---

Ako tražiš 2T onda ti je Piaggio i Gilera najbolji izbor, kljuc je da je skuter uredan

Zuzon12.12:
da li bi bilo pametno uzeti piaggio beverly 125 tamo oko 2006 godine za prvi skuter. jer nije previse skup a nije kinez i slicno

JogFromYamaha:
A 125ica je uvjek bolja ako imas vozacku jer te nije briga za legalnosti brze voznje a i odrzavanje i izdrzljivost 4t masine je bolje, naravno ako je uredno servisiran i odrzavan.
Nemoj kupovati poluproizvode i tude glavobolje.

Zuzon12.12:
 u Bosni se moze polagati za 125-icu sa 16. Ne bi bio problem i kada bih ga vozio bez vozacke jer bih ga koristio samo do skole i tu po kraju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju