Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (10/17) > >>

free_riders_klis:
gsx reces duli da ti ga ubaci u kamion inako je stalno po zagrebu....( ja usput oden gori sa njin i malo provozam cagivu  :toothy9:)

2TDottore:

--- Citat: free_riders_klis - 05 Studeni, 2008, 19:01:56 ---gsx reces duli da ti ga ubaci u kamion inako je stalno po zagrebu....( ja usput oden gori sa njin i malo provozam cagivu  :toothy9:)

--- Kraj citata ---

evo dodji sa tim frendom u zagreb kamionom pogledas motor das novce napravimo prijenos i odvezes ga kamionom dolje.To je dobra kombinacija. :icon_thumright:

GSXR KLIS:
to je extra stari moj a cek za gorivo da te pitan mjesavina nije bas preporucena jel tako

2TDottore:
nemoras radit mjesavinu jer pumpa radi savrseno svoj posao.ali inace mozes iskljucit pumpu i radit sam 2% mjesavine. :icon_thumright:

GSXR KLIS:

--- Citat: free_riders_klis - 05 Studeni, 2008, 19:01:56 ---gsx reces duli da ti ga ubaci u kamion inako je stalno po zagrebu....( ja usput oden gori sa njin i malo provozam cagivu  :toothy9:)

--- Kraj citata ---

free rider mislija san da ce ovaj motor sad sta kupin osatt klisanima tajna i da cu samo banit sa njin al nema veze al i ako ga kupin ne govori nikom i negovori nikom da ga iman u planu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju