Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (8/17) > >>

2TDottore:
za pocetak tocit full sintetik ulje promjena karika i ulja u getribi svakih 10000 i klipa svakih 20000 i onda provjerit i stanje klipnjace i lagera radilice i iglicastog lagera i po potrebi i njih zamijenit i to je to.Sve u svemu nema nekih prevelikih troskova ako se pazi na masinu i ne stisce je se dok je hladna inace se mozes vozit cijelo vrijeme pun gas samo ne precesto ga terat u crveno jer se inace servisni intervali ko na svakom 2T upola skracuju.

180fxr:
Ma daj uzmi moj!!!! :toothy9:   Ali ak mislis i uzet od dottorea fakat pazi kak se vozis...  a dottore i ti mu reci!!!!   Necemo jos jednog poginulog ili slomljenog...

GSXR KLIS:
a ovako brate reci mi kolko bi me izasli naprimjer ti pocetni troskovi pri 10000 a ako sve bbude uredu nevjerujem da cu klip i min jat ko zna oce li ona sta do tada jos u mene a kolko i klip odde reci mi

2TDottore:
karike su ti 200kn ulje u getribi 50kn a kvalitetan klip 700kn.Znaci troskovi na 10000 oko 500kn sa poslom majstora ak si sam to neznas promijenit.

GSXR KLIS:
ma  dottore ti si u kur-- sad san se zaljubija  u tvoju cagivu ijako iskreno nisu nesto boje slozene al je ljepa kolko je cjnis od prilike ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju