Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner vx125
Mario_95:
--- Citat: Poggiali - 12 Listopad, 2024, 02:24:30 ---prije da je bendix
--- Kraj citata ---
Bendix nekim slučajem imam nov čekam još orginalne rolnice i klizace pa ćemo viditi
SRAD:
--- Citat: Mario_95 - 11 Listopad, 2024, 21:37:01 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 11 Listopad, 2024, 08:22:25 ---Serijski utezi na 125ici su 7.4g 19x17mm
Stavi originialne utege klizace i remen i ako si zadovoljan to je to, ne investiraj novce u gluposti jer moras vozilo gledat ko kantu za novce samo bacas unutra.
Rade ga pocasti sa novim gumama i kocionim plocicama pa si sigurniji na cesti.
--- Kraj citata ---
Upravo sam naručio orginalne rolnice 7,4g i još jedna stvar skuter prilikom paljenja počne par sekundi mljet iz variomata ne znam sta bi moglo biti da li je do rolnica jer nisu orginalne ili je možda bendix
--- Kraj citata ---
VX 125 imaju osjetljivi ventilvar, zubi na radilici su od aluminija i nema celicni obod za palje je preko bendixa kao VX200 (ima dužu radilicu)...postoji ventilvar sa celicnim umetkom gdje ide na radilicu, mislim da je Kubler imao tu verziju.
Mario_95:
--- Citat: SRAD - 16 Listopad, 2024, 15:20:30 ---
--- Citat: Mario_95 - 11 Listopad, 2024, 21:37:01 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 11 Listopad, 2024, 08:22:25 ---Serijski utezi na 125ici su 7.4g 19x17mm
Stavi originialne utege klizace i remen i ako si zadovoljan to je to, ne investiraj novce u gluposti jer moras vozilo gledat ko kantu za novce samo bacas unutra.
Rade ga pocasti sa novim gumama i kocionim plocicama pa si sigurniji na cesti.
--- Kraj citata ---
Upravo sam naručio orginalne rolnice 7,4g i još jedna stvar skuter prilikom paljenja počne par sekundi mljet iz variomata ne znam sta bi moglo biti da li je do rolnica jer nisu orginalne ili je možda bendix
--- Kraj citata ---
VX 125 imaju osjetljivi ventilvar, zubi na radilici su od aluminija i nema celicni obod za palje je preko bendixa kao VX200 (ima dužu radilicu)...postoji ventilvar sa celicnim umetkom gdje ide na radilicu, mislim da je Kubler imao tu verziju.
--- Kraj citata ---
Osim što počne mljeti kad pritisnem starter kao zavrti jedan ili 2 kruga, onda napravi pauzu sekundu i nastavi vrtiti i onda upali.
Čekam još klizace pa ću vjerojatno za vikend nešto kemijati,
SRAD:
Kad stavljaš ventilvar, na bolcen treba ici velika šajba i prilikom stezanja neka remen ima luft oko bolcena da ne smeta ventilvaru...ako su lošiji zubi stavi loctite na navoj i zdravu maticu.
Mario_95:
--- Citat: SRAD - 17 Listopad, 2024, 20:57:22 ---Kad stavljaš ventilvar, na bolcen treba ici velika šajba i prilikom stezanja neka remen ima luft oko bolcena da ne smeta ventilvaru...ako su lošiji zubi stavi loctite na navoj i zdravu maticu.
--- Kraj citata ---
Kada sam nedavno skidao deklo vidio dam da remenica sa zubcanicima blago struze o unutrašnjost dekla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju